Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 7 минута, Broken рече

Ne deluje mi da je z aovo toplo vreme.

koje toplo vreme, čoveče, slaže mi se uz ove vunene čarape što nosim ovih dana, i uz gumene čizme :))))

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Снежана рече

ne, klima

Bolje ti je ventilator, klima mnogo `ladi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

Bolje ti je ventilator, klima mnogo `ladi...

pali babu da ti štrika najke...klima/vreme, gde vi živiteu Diznilendu, kod mene 13 stepeni ujutru, taman za vunene čarape i barberi blek :)))))

• Хахаха 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

pali babu da ti štrika najke...klima/vreme, gde vi živiteu Diznilendu, kod mene 13 stepeni ujutru, taman za vunene čarape i barberi blek :)))))

Ma i ovde isto, nego sta je to za nas mlade... :)))

• Радостан 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

ma dobro, ne nosim ni ja vunene čarape,  mada deluje fensi, ja obmotam Aćima oko nogu :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, obi-wan рече

Nevezano za parfeme I klimu, bas sam pre neki dan vozio autoputem ka Bg I ukaze mi se tabla za iskljucenje ka Kg. Sta mislis koga sam se setio ? Ko mi je pao na pamet ?

Jeste, ti Obi, ti. Ti I jos jedan drugar Zlatko koji je tu radio nekoliko godina. :D

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Снежана рече

ja obmotam Aćima oko nogu :smeh1:

Да се похвалим, наш Жућа више не пишки кад се обрадује некоме. :smeh1:

• Хахаха 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Broken рече

Nevezano za parfeme I klimu, bas sam pre neki dan vozio autoputem ka Bg I ukaze mi se tabla za iskljucenje ka Kg. Sta mislis koga sam se setio ? Ko mi je pao na pamet ?

Jeste, ti Obi, ti. Ti I jos jedan drugar Zlatko koji je tu radio nekoliko godina. :D

Pa stvarno si bre mog`o da svratis...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, feeble рече

Lako se ugrejati, kako se ohladiti kad ovo dodje. Jos me ovih dana udario grip, ima da bude vrucine i spolja i iznutra :0426_feel:

Ovo drugo nekako, al` ova nagla promena na pocetku avgusta - ako bude ovakva - ima da bude malo nezgodna.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, obi-wan рече

Pa stvarno si bre mog`o da svratis...

Нема везе, други пут кад будем био сам, без жене и деце. Да идемо нас двојица у луди ноћни провод. да палимо и жаримо.  Да гори Крагујевац.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Нема везе, други пут кад будем био сам, без жене и деце. Да идемо нас двојица у луди ноћни провод. да палимо и жаримо.  Да гори Крагујевац.

I namirises se sa onim parfemom sa mirisom benzina i nabacis onaj zavodnicki pogled. Kako ono rece Faterhart?:ani_biggrin:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...