Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
On 8.2.2019. at 10:38, Broken рече

Najbolji ženski parfem

Black Orchid EDP i EDT varijanta, Tom Ford, uuuuf...moćan.

Tom Forda sam ti ostavila, jer svi parfemi su mu sjajni.

Ali ja sam od skora na Lancome, La vie est belle / L' eclat  ....  cista  droga.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Situacija od danas. Treći čas.

Ulazim u učionicu. Oni sede polumrtvi, nerazbuđeni...razlivaju se po stolovima.

"Hajde molitva" pozivam ih. Oni ustaju sporo (sem Nikoline koja hoće da pređe u islam pa bojkotuje molitvu ove godine). Posle molitve,dok su još uvek  mirnii ja upitam:"Deco, šta to tako lepo miriše danas ?" Oni prevrću očima i odgovaraju u glas:"Vi, profesore. Vi."  Kao iznenađen pomirišem svoju kragnu i uskliknem."Vaistinu ja deco ! " :D

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
On 25.10.2018. at 16:06, Broken рече

Bože me prosti, sad kad sam kliknuo na ovu temu kako bih postavio novu fotografiju, instinktivno sam pogledao gornju sliku i na trenutak mi se učinilo da na ovoj plavoj bočici vidim ...kako da kažem...muški polni organ, tačno na mestu gde je predviđeno da bude. Protresao sam glavom nekoliko puta da otresem takve misli ali ne vredi. Sad svaki put vidim isto.

Dobro, nije to tema ovog mog posta.

Hteo bih da sa vama podelim novu fotografiju, jučerašnju.

Encre noire, bočica i miris koji me neprekidno inspirišu. :D

Pogledajmo. :)

efd.thumb.jpg.9919fd7976fc0f8b58109bf21a4b5a9b.jpg

Vrhunski... nabavio sam ga za presmijesne pare, bas specifican miris, svidja mi se nenormalno...

Inace, jedan od parfema za koji sam dobio najvise komplimenata je Armaf CDNI... donio mi ga je prijatelj iz dalekih Emirata za smijesnih 30e... stvarno je u poslednje vrijeme veliki hajp oko tog parfema, koji je inace neka vrsta "kopije" Aventusa koji je 10x skuplji... Bas prije neki dan, ulazim u lokal, narucujem odmah kafu za sank, a konobarica me momentalno pita koji je to parfem, kako je dobar... poslije toga se ustekasmo u jedan zabaceni dio baste, i bas razmisljam je li cura vidjela dje smo sjeli, kad evo je ona sa banana osmjehom i kaze mi, samo sam pratila miris...Bilo je slicnih situacija dosta... paradoks, parfem mi se uopste ne dopada, kupio sam ga zbog tog hajpa, a nijesam nidje mogao da ga probam...

Uglavnom, danas njusnuh Cartier Declaration, odusevio me, tako da znam sto mi je sledeca kupovina...

Подели на овим сајтовима

Osecam se kao da varam moj dugogodisnji DG Light Blue, al ajd malo da "varam" ,bar mesec dana :)))

20190626_232451.jpg

• Свиђа ми се 1

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Jocaaa рече

stvarno je u poslednje vrijeme veliki hajp oko tog parfema, koji je inace neka vrsta "kopije" Aventusa koji je 10x skuplji

Hajp je za Aventusom ali pošto većina ljudi ovde ( Srbija) ne može da ga priušti onda se traže najvernije kopije, a CDNI je najbolja kopija i kvalitetno odrađen i po mirisu i po performansama. Aventus je jedino prirodniji i očigledno napravljen od mnogo skupljih sastojaka ali kad se podvuče crta, oduzme i sabere, Armaf je odlična zamena za mnogo manje novca.

пре 9 часа, Jocaaa рече

danas njusnuh Cartier Declaration, odusevio me, tako da znam sto mi je sledeca kupovina...

Ako te je ovaj oduševio probaj i Terre D'Hermes ako već nisi.

375x500.17.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

@Снежана

Ja ne osecam nista... :(

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...