Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Управо сада, Bonsenjo рече

Nisam se nikada uclanjivao na te sajtove i forume o parfemima. Mislio sam da i bez toga previse dajem znacaja svemu tome. 

U svom okruzenju ne poznajem ni musko ni zensko koje o toj temi razmislja...

Kad bi došao u ovakvu grupu video bi da ima mnogo gorih od tebe. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Kad bi došao u ovakvu grupu video bi da ima mnogo gorih od tebe. :smeh1:

E bas zato i nisam... Povuklo bi me brzo jos dublje u sve to. Bankrotirao bih brzo. Jedva sam se suzdrzao da ne kupim Roja Dove Vetiver. Bila je to velika borba :0228_hot:

Kostao je 400 evra edp od 50 ml, a miris usao pod kozu... Da je od zlata, mnogo je...

14469806409193.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Bonsenjo рече

E bas zato i nisam... Povuklo bi me brzo jos dublje u sve to. Bankrotirao bih brzo. Jedva sam se suzdrzao da ne kupim Roja Dove Vetiver. Bila je to velika borba :0228_hot:

Kostao je 400 evra edp od 50 ml, a miris usao pod kozu... Da je od zlata, mnogo je...

Predje to u neku vrstu zavisnosti ( možda je jaka reč). Više puta sam baš u parfemskim zajednicama pokretao tu temu. Impulsivna kupovina, stalna potreba za novim parfemom...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Иван Ц. рече

88134162_2938838252840723_1727099559101857792_o.jpg

Кад недељом дођем кући после Литургије не могу да вам опишем колико је пријатан мирис тамјана који ми замирише одећу. И кад касније током радне недеље на послу будем тај ме мирис поново ''врати'' на Службу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Плаво Небо рече

Кад недељом дођем кући после Литургије не могу да вам опишем колико је пријатан мирис тамјана који ми замирише одећу. И кад касније током радне недеље на послу будем тај ме мирис поново ''врати'' на Службу.

Имам један парфем који сам купио на пристаништу ка Светој Гори, мислим да је био неких 20ак евра... Мирише на цркву, тј. на онај најлепши мирисни тамјан Гарденија... :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...