Jump to content

Али Ева гријех учини....

Оцени ову тему

Препоручена порука

@@jezekilj,

Браниш неодбрањиво...јер да није тако ми би се сада башкарили у рајском врту...не би било потребе за Христом и његовим доласком и откупом његовим...Сви су криви, а Адам сноси највећу одговорност јер је глава.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ali nigde ne pise da ga je Eva uslovljavala probanjem ploda...a i drugo mozda je iz ljubavi prema njoj koja podrazumeva poverenje i proboao plod?

Баци то човече- ниге не шише  - па не мора да пише -  Бог се не обраћа само писаним текстом него и Предањем докле ће[ се држати тога "нигде не пише" . милисш у Библији не пише, а не нигде ?

Подели на овим сајтовима

@@jezekilj,

Браниш неодбрањиво...јер да није тако ми би се сада башкарили у рајском врту...не би било потребе за Христом и његовим доласком и откупом његовим...Сви су криви, а Адам сноси највећу одговорност јер је глава.

Jes vala, sta ima da je pusta da prica s tamo nekim zmijama. Treba da je zakljuca u pecinu i kraj price, on je glava.

Подели на овим сајтовима

@@jezekilj,

да зато је и добио највећу казну. Ово са жртвом се слажем ал то је за "Shadows of the Light".

Подели на овим сајтовима

Ok.A na osnovu cega tebi deluje da je znao?

То је толико јасно, да ме чуди да уопште питаш тако нешто. Узми поново, натенане, прочитај другу и трећу главу прве књиге Мојсијеве, па ћеш да видиш.  

Подели на овим сајтовима

То је толико јасно, да ме чуди да уопште питаш тако нешто. Узми поново, натенане, прочитај другу и трећу главу прве књиге Мојсијеве, па ћеш да видиш.  

Navedi mi stih iz Biblije da je znao.Ja koliko se secam nema ga.Predanje je druga prica.

Подели на овим сајтовима

@@jezekilj,

Mislim da bi ti teolozi ovo osporili...kao juridika...

Подели на овим сајтовима

A sta bi ti zakljucio ovako licno,iskreno bez predanje iz te price?

не зам . не могу да читам приче само и да закључујем из текста - без контекста ,савета и Предања то би било Протестантски рецимо. Не упуштам се у то да сам тумачим нема много искуства у тумачењу текстова ван контекста.

А шта  би са овом песмом оће ли неко наћи лепа је мелодија 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...