Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 часа, Smaragdni kamičak рече

Došli smo i do Psalama i Jektenija na ovoj temi... dobro je... :)

Идемо у круг док не докажемо да коликом су високи ниски мушкарци и обратно :)

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Vladan :::. рече

Њу смо изгустирали већ.... види неку егзотичну црнкињу или мелескињу да привучеш @Juanito

Eva Mendez? ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Neša_ Nadjoh ovaj tekst na Crkva.Net

Основни и кључни предуслов за добар брак јесте способност напредовања. Незрелост је један од највећих проблема због којих пропада брак. Сигурно је, ми сви улазимо у брак са личним асортиманом незрелости и лоших навика. Али морамо научити да их превазилазимо. 

Када сам био дете, поучава Свети Апостол Павле, размишљао сам као дете. Говорио сам као дете, схватао као дете. Али када сам одрастао, одбацио сам детињарије. 

И колико је заиста зарад срећног брака потребно одбацити детињарије: неодговорност, тврдоглавост, саможивост, несаосећајност, ћудљивост, љубомору. 

Колико је важно молити се свакога дана: ,,О Боже, помози ми да узрастам... да се преиспитујем... да сагледавам потребе и осећања моје жене/мужа, и да прихватим одговорност коју је Бог наложио на мене.'' 

Свештеник Алексеј Јанг

Tako da Neso, ili si ti " nezreo" ili nailazis na "nezrele" devojke pa imas los utisak o njim.

Samo rad na sebi i doci ce ona prava. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Neša_ рече

Devojke su vrlo zahtevne za ovakve kao što sam ja.

Pa ti snizi kriterijum, šta nudiš to ćeš i da nađeš. Tako da-pravac kafana po neku mračnu, depresivnu i beznadežnu ženu koja sedi sama negde u uglu i utapa tugu čekajući da bude spasena...budi dobar hrišćanin :smeh1:.

Pa kaže...:smeh1:

https://www.youtube.com/watch?v=BZsN2D6Yq-0

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Neša_ рече

Ovo se odnosi na one koji su pred brakom ili u braku, a ja nisam ni jedno ni drugo.

Nemam loš utisak o njima, nego je realnost takva kakva jeste. Devojke su vrlo zahtevne za ovakve kao što sam ja.

Е видш, ово што рече @Natasa. за депресивке - почни да излатиш по Готик свиркама и нађи неку мало пунију готичарку - тамо су сви и иначе на самрти а овима је обично самопоуздање 0 и уопште се ни не надају нама "супериорнима" :ani_biggrin: на белим коњима (или Фиатима) него су, по правилу, са ситним, мршавим ликовима...
Мислим да ће и музика одговарати твоме стању/расположењу... :)

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Исток рече

готичарку

Folirant i attention whore. Ova u uglu kafane je u ozbiljnoj depresiji i razume tugu.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Pa ti snizi kriterijum, šta nudiš to ćeš i da nađeš. Tako da-pravac kafana po neku mračnu, depresivnu i beznadežnu ženu koja sedi sama negde u uglu i utapa tugu čekajući da bude spasena...budi dobar hrišćanin :smeh1:.

Pa kaže...:smeh1:

https://www.youtube.com/watch?v=BZsN2D6Yq-0

Ovo me podseti na jednu stariju pesmu 

• Свиђа ми се 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Ovo se odnosi na one koji su pred brakom ili u braku, a ja nisam ni jedno ni drugo.

Nemam loš utisak o njima, nego je realnost takva kakva jeste. Devojke su vrlo zahtevne za ovakve kao što sam ja.

Noćaš sam sanjao da se ženim, lepa cura, neki deda i baka seljaci to uredili :D

Ah, kada bi tako lako bilo ;)

Pazi da sebe ne projiciraš na druge, u ovom slučaju na žene, ili ne biraju one nego ti si birač i u svakoj čorbi nalaziš muvu a ustvari samo ti je strah :)

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...