Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Paradoksologija рече

I ti bi da je Neša skroz smrači i ubije u pojam? Šta ti je sestra skrivila?

Možda bi se privukli. Lepo rek'o brat Coa-od suprotnih duša jednakeee se više privlačeeeee...SAMAAA PIJANA I NEUPOTREBLJIVA....ZAR SI MORALA DA BUDEŠ ISTA KAO ISTA KAO JAAAA!!!

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 34 минута, Liga Džentlmena рече

Savremenim zenama je potrebna paznja, podrska, emocionalna stabilnost.

Ćuti bre tu ne filosofiraj, bolje daj neke pare.

Šalim se naravno :smeh1:.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

Hajde da se upoznamo, pa da vidiš.

Vi uvek imate izgovore.

Ни за живу главу. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Neša_ рече

One uvek imaju neku priču o nesrećnoj ljubavi. A stvarne ljubavi nije ni bilo.

Е, ово је тачно донекле, ал није до девојака него и до девојака и младића јер су незрели и себични до зла бога, као деца су, а не схватају да је озбиљна веза (брак) крст и труд, а не глупирање и излет...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Ćuti bre tu ne filosofiraj, bolje daj neke pare.

Šalim se naravno :smeh1:.

Haha, pa ja se trudim da promenim svest kod nasih "balkanskih" hriscanki. I da koliko toliko pomognem poboljsanju komunikacije i boljem razumevanju. 

Ali izgleda kad okacim sliku Soraje tada me svi razumeju. ?

Al nesto slaba vajda. 

E poceo sam da stancam lovu.? 

20180903_181004.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Haha, pa ja se trudim da promenim svest kod nasih "balkanskih" hriscanki.

Menjaj sebe, pa ćeš biti na višoj vibraciji i iz Vortexa će ti stići ono što tražiš...valjda sam ubola sve kako treba :smeh1:.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Menjaj sebe, pa ćeš biti na višoj vibraciji i iz Vortexa će ti stići ono što tražiš...valjda sam ubola sve kako treba :smeh1:.

Слушаш Бучевићку? Никад нисам сконтала шта је то Вортекс, не вреди, немам дара за ту филозофију... :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Anika рече

Слушаш Бучевићку? Никад нисам сконтала шта је то Вортекс, не вреди, немам дара за ту филозофију... :D

Slušam jer me opušta, ali je ne shvatam ozbiljno. Isuviše je srećna, pa mi deluje kao folirant...plus što voli Koelja, a kako da shvatim ozbiljno odraslu osobu koja voli Koelja ne_shvata.

Подели на овим сајтовима

Човек није свестан колико сам себе може да мотивише или демотивише. Она продаје маглу и то за велику лову. А ми имамо православног мотивационог говорника Весну Биорац и она је баш лепо раскринкала ту банду која се крије иза new age филозофије...

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Anika рече

Ни за живу главу. :)

Зашто?Нико на овом форуму не зна које Неле,сви га зовемо када се атмосфера умртви да подигне мало прашине:)

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Па ја да будем тестер? :)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Zato što bi se onda videlo da i Aniki kao i skoro svim ostalim na prvom mestu fizički izgled i materijalni status. Eto zašto. Jer ja sam rekao da nisam ni privlačan, niti imam sigurna primanja.

Ах, прозорљивче један, како си само знао. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Zato što bi se onda videlo da i Aniki kao i skoro svim ostalim na prvom mestu fizički izgled i materijalni status. Eto zašto. Jer ja sam rekao da nisam ni privlačan, niti imam sigurna primanja.

Znaju tri ženske osobe, koje su me videle i razgovarale sa mnom.

Ја тебе сматрам за врло коректну особу и од тога не одступан, не верујем ти за  физички и материјални статус уопште, константно алудираш на материјално и физички статус али то није  битно од  понашања и размишљања. А што се тиче Анике могао би и четврту да уппознаш :smeh1:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...