Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Dragi рече

Može biti. Ali mi Srbi nismo njihov prvi izbor. Oni vole više uređenu centralnu ili severnu Evropu, manje nas divljake sa juga :D

Vjeruj mi da se mnoge prime na to divljastvo jer u japancerosima nema zivosti:D tako je jedan kinez gadjao mog drugara nozem na jednoj platformi u USA jer mu je smuvao simpatiju, a taj drugar je ludak koji se samo zeza i smije, prisao joj prvi put i rekao sta si to obukla i jos dodao na nasem jadna ne bila, hhaahah:D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Vladan :::. рече

Он не капира да су бабе искусне, прошле свашта у животу, вероватно није лако са њима, и ако би неку такву успео да заведе иако му се не свиђа отворио би му се цео један нови пензионерски свет :smeh1: 

А оне би га оберучке прихватиле, рекао бих, макар док не почне да их тролује...

Па после, као што си и рекао, може и код млађих да проба, ако пожели мислим...

Ал нема џабе ни у бабе. А он нема паре...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Лубеница рече

Друже

Ej, sestro, jedna prijateljska sugestija. Mi hriscani se nazivamo bracom i sestrama. Ovo je vise praktikuju komunisti.?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ronald рече

Evio je za Vladana jedna djevojka iz Japana, godine su samo broj, 43:

https://www.instagram.com/lurehsu/?hl=en

Image result for lurehsu

...

Gledam ostale slike sa tog profila - bas je bre dzgoljava i nikakva...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, obi-wan рече

...

Gledam ostale slike sa tog profila - bas je bre dzgoljava i nikakva...

Nije dzgoljava, nego neuhranjena. ? 

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Sad ću i ja morati da pogledam...

Ne zuri mnogo, ce se razocaras... 

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Лубеница рече

Ја се питам јел и она надувана или ?

Sumnjiva je mnogo, vrlo verovatno da je neki oblik "korisnika" u pitanju...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Broken рече

Nikad mi ne bi palo na pamet da gledam ostale slike. :smeh1:

Pa uvek prvo poture neku najbolju...

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...