Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Broken рече

Treba samo da ode na pijacu. Dođe do tezge. Pita baku: "pošto su vam tikvice?". Ona kaže: "pedeset dinara" On onda pita:" 'Oćeš da se cenjkamo?" i da namigne.

Gazdarice srce 
kiša pada napolju 
ostao sam ja bez para 
šta ćemo za kiriju 

:smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 11 минута, Исток рече

не могу да замислим да неко губи време тако

To mu je hobi.

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Natasa. рече

Au bre, baš si okružen nekom depresivom. Možda da otputuješ na neko tropsko ostrvo i malo uživaš na suncu...al ozbiljno, reklo bi se da ti treba da izađeš malo iz te sredine.

jes pa da se krenu ljudi ubijati malo u drugoj stredini, ja sad nesto razmisljam da kidam sa foruma dok nije kasno 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Sofija_ рече

tako je! smrt je zarazna! :))

:D 

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Liga Džentlmena рече

Pa jel vidis ti kakvu garnituru ima, Jugo Hobi, Fica 1000tc historik klada, BMW M3za drift? I Ferari za uzivanje.  Cccc:)Pa neka ce vec da padne na ovakvu kolekciju. :945729:

:w9k3k6:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Sofija_ рече

Japanke jesu lepe i mladolike, ali dzaba kad ne vole strance.

Nije da ne vole. Ali kontakti su jako slabi. Ili ko od nas poznaje Japance? Oni su malo daleko. Mada jedan bivši poznanik, Švabo, i to portir po zanatu ;) beše oženjen Japankom, ali kulturne razlike su ipak bile prevelike da se ova onda razvela i vratila u Japan. Ili kad ih uhvati panika da će na robiju ako u restoranu staviš servijetu u džep ;)

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Sofija_ рече

Japanke jesu lepe i mladolike, ali dzaba kad ne vole strance.

Vole Sofi, moj drugar iz srednje se zabavljao sa jednom djevojkom:) 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Broken рече

Si video? A dao sam mu život na srebrnoj tacni. :smeh1:

савете и хладну воду не делим без тражења Ч.Б.

... а ни сребрне тацне (ово је мој додатак, умало се не загрцнух, малопре сам јела са сребрног послужавника :smeh1:)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Dragi рече

Nije da ne vole. Ali kontakti su jako slabi. Ili ko od nas poznaje Japance? Oni su malo daleko. Mada jedan bivši poznanik, Švabo, i to portir po zanatu ;) beše oženjen Japankom, ali kulturne razlike su ipak bile prevelike da se ova onda razvela i vratila u Japan. Ili kad ih uhvati panika da će na robiju ako u restoranu staviš servijetu u džep ;)

Sve se da nauciti, narocito ko ima zelju da uci japanski. Japan se zadnjih godina takodje dosta otvara za radnu snagu iz inostranstva, jer stare i roboti ne mogu tako brzo da zamjene radnike u svim oblastima..

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ronald рече

Sve se da nauciti, narocito ko ima zelju da uci japanski. Japan se zadnjih godina takodje dosta otvara za radnu snagu iz inostranstva, jer stare i roboti ne mogu tako brzo da zamjene radnike u svim oblastima..

Može biti. Ali mi Srbi nismo njihov prvi izbor. Oni vole više uređenu centralnu ili severnu Evropu, manje nas divljake sa juga :D

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Sofija_ рече

generalno su sovinisti, zene se i udaju samo izmedju sebe, zatvoreni su po pitanju mesanja sa drugim nacijama-generalno, tako ih vaspitaju.

Jesu sovinisti, zatvoreni itd., ali obrazovanje i nauka najbolje djeluju na sovinisticki vurus, hahaha:D

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...