Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Ronald рече

Ahh, ne bih bas po garderobi procjenjivao godine, ja bih rekao da je ovo kod njih standardno 23-24.

могуће... али мени и даље изгледа као клинка, а сумЉам да сам једини :) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Ronald рече

Ahh, ne bih bas po garderobi procjenjivao godine, ja bih rekao da je ovo kod njih standardno 23-24.

Ali se prodaju po Zapadu gde je tu standardnih 16, 17.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Исток рече

Не измотавај се

Ne shvataj ga toliko ozbiljno, lik je trol i peca nove članove na stare fore jer ga mi stariji više ne fermamo :smeh1:. Majstor je da te uvuče u raspravu u kojoj nemaš nikakvu šansu jer je istrajan kao magarac :smeh1:...a možda i psiho :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

ако и толико с обзиром на бејби фејс...

Na to i pecaju usamljene perverte.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Natasa. рече

Ali se prodaju po Zapadu gde je tu standardnih 16, 17.

Ја сам упознао на једној конференцији две Кинескиње-Тајванке од 23-24 које су изгледају ко да имају 16 и фурају тај стил. Никоме се нису продавале, нису чак ни мувале никог, живе на Тајвану студирају неку техничку струку. Неко би пусти западњаци (у које у овом случају спадамо и ми) све да суде по својим критеријумима.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

e ako je tako, onda Brokenu ni godine nista ne mogu :D

Znam da ne izgledam sjajno ali budimo realni 7 sati je...a tu sam vec 5 km presao...plus to nisam spavao duze od 4 sata...i bez parfema sam. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Broken рече

Ko je uopste i pomenuo lutke, verovstno @Vladan :::. :D

пааа.... оно јесте... али сам ја макар поменуо Сорају, одраслу жену, а не неко дериште ко @Natasa.  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

пааа.... оно јесте... али сам ја макар поменуо Сорају, одраслу жену а не неко дериште ко @Natasa.  :smeh1:

Azijatkinje izgledaju mlađe, nemoj tako.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Ја сам упознао на једној конференцији две Кинескиње-Тајванке од 23-24 које су изгледају ко да имају 16 и фурају тај стил. Никоме се нису продавале, нису чак ни мувале никог, живе на Тајвану студирају неку техничку струку. Неко би пусти западњаци (у које у овом случају спадамо и ми) све да суде по својим критеријумима.

Naravno da se nisu prodavale, ali ovde pominjemo lutke za prodaju, ne žive ljude.

Da, Azijatkinje generalno izgledaju dosta mlađe.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...