Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, Dragi рече

Noćaš sam sanjao da se ženim, lepa cura, neki deda i baka seljaci to uredili :D

Ah, kada bi tako lako bilo ;)

Ako bi na to pristao, dočekali bi te raširenih ruku...al' ozbiljno. E sad, da li bi ti hteo uređen brak sa lepom seljančicom...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 40 минута, Dragi рече

...nego ti si birač i u svakoj čorbi nalaziš muvu a ustvari samo ti je strah :)

No, taj strah može biti i opravdan. :) 

Eště som sa neoženil už ma žena bije ...

Još se ne oženih već me žena bije ....

https://www.lidove-pisnicky.cz/p/este-som-sa-neozenil/244

https://www.youtube.com/watch?v=sZQZctRL9Ck

https://www.youtube.com/watch?v=ZL_kdgv3HqE

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Neša_ рече

Ovo se odnosi na one koji su pred brakom ili u braku, a ja nisam ni jedno ni drugo.

Nemam loš utisak o njima, nego je realnost takva kakva jeste. Devojke su vrlo zahtevne za ovakve kao što sam ja.

Ili si ti prezahtevan.;)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

30078517_158057964887029_677577508803051

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Neša_ рече

Ne poznajem ni jednu jedinu koja bi možda mogla pristati da se uda za nekog poput mene, tako da nisam u poziciji onih koji biraju. One biraju i uglavnom se nadmeću za seksualno privlačne muškarce, makar da budu i na kratko sa takvima.

Ti pozajmim M3 na godinu dana i bankovni racun, pa se mozda i tebi posreci? Sta kazes? ;)

20180901_093832.jpg

20180903_181004.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Neša_ рече

Ne poznajem ni jednu jedinu koja bi možda mogla pristati da se uda za nekog poput mene, tako da nisam u poziciji onih koji biraju. One biraju i uglavnom se nadmeću za seksualno privlačne muškarce, makar da budu i na kratko sa takvima.

Ово је научио напамет и само понавља. :)))

• Хахаха 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Devojke maštaju o savršenim muškarcima, i kao takve završavaju u krevetu onih koji se neće njima oženiti, nego budu sa njima neko vreme, pa nađu druge partnerke.

Koje devojke?

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Neša_ рече

Pa šta ti fali? Jesi bolestan, bogalj? Inače traži sebi ravnu, ne manekenku i Pepeljugu, uspavanu lepoticu i Snežanu (onu sa sedam patuljaka) ujedno.

Mislim, ako ti nećeš manje lepu a sebe smatraš nedovoljno lepim za one koje se tebi sviđaju, reci sam, zašto bi one lepotice htele tebe ti koji nisi Adonis? Ili rade isto ono što radiš ti. :)

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Ако је овакав и у стварном животу, јасно је зашто беже од њега, биле лепе или не...

Прича глупости, преувеличава, јадикује, кука по цео дан и никад му није досадно да изводи своје жалопојке, па свака би добила слом живаца за мање од два дана, џаба ти...

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Neša_ рече

Rešenja nema. Kako se kome zalomi, tako mu je.

https://www.molitvenik.in.rs/molitve/molitve_za_porodicu/molitva_za_svetu_tajnu_braka.html

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Mislim da je glavni problem u muskozenski odnosima ovo:

Zene i u danasnje vreme se sve ocekuju od muskarca, i da zaradi, i da brine o porodici, i da bude musko, da lupi sakom o astal, da bude boem, agresor, postoji i nepisano pravilo da je pozeljan, nedostupan, zanimljiv ( humor), neizvestan, uporan, obezbedjen...itd.

Poenta je da su danas mnogo vise muskarci kulturniji, nacitaniji, mnogo vise rade na sebi, cak se mnogi i lepo oblace, i prema zenama se bolje ophode i mnogo se vise ponasaju dzentlmenski pa je potrebno promeniti sistem vrednosti kod zena. Da i one pocnu da prihvataju takav vid ponasanja muskaraca i one pocnu vise da se ponasaju kao dame " a na balkanke".

Danasnje zene su samostalne, samostalno zaradjuju, brinu o sebi, mogu cak barabar da rade sa muskarcima, imaju iste slobode kao muskarci, obrazovane su, znaju da udju u raspravku sa muskarcem, imaju slobode koliko i muskarci itd. Tako da u danasnje vreme postoje veoma male razlike izmedju polova ( sto se te neke jacine tice).

E sad jednoj takvoj  savremenojzeni  izlecenoj od " balkanskog sindroma" je potreban muskarac koji ce da bude tu za nju, kada treba da se donese neka vazna odluka, kada treba da je utesi, da je podrzi, da joj bude oslonac, i njoj nije potreban neko ko ce da se "bori za nju" vec svestran i samosvestan muskarac, sa kojim ce zajedno da se potrudi da udje u vezu ili brak, i da ta veza opstane.

Znaci savremenoj zeni je potreban muskarac kao podrska i dopuna a ne "balkanac" koji ce da je obezbedi u materijalnom pogledu. 

Savremene zrele zene mogu i same da brinu o sebi i materijalno da se obezbede tako da im nije potreban muskarac za to. Savremenim zenama je potrebna paznja, podrska, emocionalna stabilnost.

To je moje misljenje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Folirant i attention whore. Ova u uglu kafane je u ozbiljnoj depresiji i razume tugu.

I ti bi da je Neša skroz smrači i ubije u pojam? Šta ti je sestra skrivila?

1 hour ago, Neša_ рече

Istina nema različite verzije. Postoji samo jedna.

Artemita? 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...