Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Natasa. рече

Ne bih rekla da je prokleta biologija, priroda je tu rasporedila posao ravnopravno i komplementarno. Nikome tu nije lako, ali svako ima svoju ulogu. Nije lako raditi i donositi šta treba, niti je lako ustajati noću zbog ishrane i pelena. Bezveze je da tovarimo na sebe i tuđ teret. Muškarac da radi neispavan i žena da ostavlja odojče zbog posla...potpuno suludo i nefunkcionalno.

Ма слажем се ја с тобом све. Него ово “проклета” је саркастично пошто би данас многи да је (биологију, тј. природу) негирају и да успостављају којекакве неприродне односе у друштву, породици итд. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Снежана рече

hajde malo preispitaj svoje kriterijume lepote ... ovo ne bi odvalio ni napaljeni klinac od 15 godina

joooj

Nisi ti skontala sta je pisac hteo reci al verujem da ce jednoga dana tvoja lepa glavica da skonta poentu onoga sro sam napisao.

Trenutno me mrzi da ti crtam.

Neka bude tako kako ti kazes. :skidamkapu:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Natasa. рече

Ko bi pobogu da oženi Soraju :smeh1:???

Oo pa i ti ne kontas. Ja sam mislio da ces ti makar da konzas poentu da ne moram i tebi da crtam. :slikanje:( cini mi se da sam napisao fizicki da podseca).

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, GeniusAtWork рече

Nemogu da wevujem dasi zaboravio Tijanu Ajfon ona je, najlepsa! <3  #kiss<3

Eto vidis promace mi. Hvala sto si me podsetio. :ok:

I Mimi ORO kakao sam i nju zaboravio.joooj

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Neša_ рече

Ti ispriča priču, a u priči kažeš da dobro izgledaš, ali da nisi imao hrabrosti. Znači da to što su te devojke primećivale i primećuju te, nije bilo zbog samopouzdanja nego zbog izgleda, a to tvrdim i ja. Nas razlikuje izgled i zato tebe bez ikakvog truda startuju devojke, a meni ne vredi sav trud, jer me upravo zbog izgleda otkače. Samo si potvrdio ono o čemu pričam. Možda nisi finansijski iznad proseka, ali sigurno imaš dovoljno da ležerno izvodiš devojke u provod, a to one cene kao samopouzdanje. Seksualno ih privlačiš, pa te zato i biraju pre drugih muškaraca.

Ма не изгледам ја толико добро колико ти мислиш, веруј ми, још кад се узме како се облачим - као забрађени блејач из краја...
Стално виђам ликове који изгледају "крш" у односу на друштвене идеале лепоте како шетају разно разне девојке, од више лепих до мање лепих...
Такође - скоро да никада нисам извео ниједну девојку нигде, никаква летовања, ништа... све се увек сводило на групно блејање са екипом, или кад смо сами: код ње, код мене или напољу, паркићи, шетња по шуми итд...
Ситуација је сад таква да је моја девојка пре годину дана коначно успела да нађе посао и сад зарађује 2 моје плате, стално ми сипа гориво, често захтева да она плати храну коју наручимо итд... Наравно, 4 године пре тога сам ја стално плаћао, али то су глупости, наручивање неке јефтине брзе хране или сипање горива кад је возим до куће, од куће итд... Никаквих скупих излазака ту нема, у животу нисмо изашли негде где се ишта плаћа - горе сам напоменуо како проводимо време... Она, пре свега, нема потребу за таквим проводом, нити смо се тако и упознали - упознали смо се на рођендану заједничке другарице у кућној варијанти...

Ако тебе брине твој изглед - то је ок јер то је донекле тачно али пре свега око твог самопоуздања, гарантујем ти да је ту главни проблем са изгледом..
Изглед се може доста побољшати радом на себи...

Оно што знам да ће сигурно да те учини привлачнијим је да се груваш и понашаш "мушки" - када се мишић напреже, он лучи тестостерон, мушки хормон који подстиче храброст, самопоуздање, мада и агресију код људи... Најбоља метода за то је тренирање на снагу, а не на изглед - знаш како тренирају они дизачи тегова од 150 кила, кад преврћу кола итд - е па ја тако тренирам, до душе, знатно скромније, немам снаге баш да преврћем кола сад, али дижем око 100кг на бенчу, 120кг чучњеви итд...
Такав вид вежбања јача тело и велике количине тестостерона лучи, мада га не улепшава превише јер видиш да су сви ти дизачи обично дебели и лоптасти - ја имам стомачину, ал сам висок па нисам ко лопта...

Ако немаш паре за теретану (као ја) ево, рецимо - ја и другар донели гуму камионску у шуму и ударамо је чекићем, преврћемо је, вучемо је ланцем рукама...
И ево сад пример упознавања конкретно везано за ту гуму - ја је вучем ланцем ка себи, вене ми излазе, режим тамо у шуми и пролазе 2 девојке, као трче нешто, не знам ни ја... и стану да виде шта ја то радим... Нормално, то се не виђа сваки дан, одма се заинтересовале да приђу, бојажљиво... Па ме питају шта то радим, како уопште успевам то да радим (као, треба много снаге за то, оне то не могу ни да замисле итд), а ја опуштен, одговарам нормално, без гордости у фазону: "па може, правилним тренингом и стрпљењем, јесте мало тешко, ал се може постићи" итд итд... Па ме питају за савете како да вежбају итд, дал знам неку добру теретану... И ето ти спика брате - саме девојке пришле и започеле разговор и да сам хтео, могао сам лако узети број и започети нешто, а све као на фору - тренирање, теретана итд...

Дакле - узми тренирај и прекини да имаш менталитет жртве - то није никоме привлачно, почни да градиш менталитет одлучног мушкарца и да видиш како ће све да се промени...

Подели на овим сајтовима

Ženy milují spolehlivé, zodpovědné a mužné chlapy, kteří jsou přirozenými vůdci v rodině. Díky výchově a školství je však takových mužů jen (samo) 5%. Ženy, naučíme vás jak tyto muže poznat a co máte dělat aby se váš současný partner stal takovým mužem. Muži, dozvíte se co máte dělat abyste byli pro ženu i pro sebe přirozeným lídrem v rodině. Jako rodiče pak budete vzorem pro své děti a společně vytvoříte novou generaci s láskyplnými vztahy. VÍCE O VIDEOKURZU MUŽI, KTERÉ ŽENY CHTĚJÍ: http://www.savcenko.org/#onlinekurz1 V KURZU SE NAUČÍTE: - Ženy si budou umět vybrat vhodného partnera - Muž začne rozumět ženě a bude adekvátně reagovat na jakékoliv její chování a reakce - Žena se dozví (sazna) jak ze stávajícího partnera udělat (pripitomiti i izdresirati) milovaného muže, důstojného manžela a starostlivého otce - Muž dostane konkrétní návod pro vytvoření plnohodnotných vztahů s milovanou ženou a dětmi - Ženy přestanou vyvolávat (izazivati) u mužů strach a nejistotu - Muži budou vědět jak se chovat k seběvědomým a soběstačným ženám - Muž se naučí být přirozeným lídrem ve vztahu, což ženy velmi oceňují (muškarci nauče kako ukrotiti ženu).

https://www.youtube.com/watch?v=OaxRnT2x9g4

Muži které ženy chtějí - MUDr. Vladimir Savčenko - Muškarci koje žene hoće

Víte, že existují 3 typy mužů? Liší se od sebe tolik, že život s nimi jsou 3 různé světy. - Ženy zjistěte koho máte doma, případně zhodnoťte kvality potenciálního partnera. - Muži se dozví, který typ ženy chtějí. - Chlapi víte jaké máte mít vlastnosti abyste byli pro ženu vždy zajímaví? Dozvíte se rovněž co způsobuje nedostatek kvalitních mužů a co je potřeba změnit. To nejdůležitější co by měl umět každý, je schopnost komunikovat a vytvářet jakékoliv vztahy. A právě to ve většině případů určuje náš úspěch v životě. V komunikaci navzájem zjišťujeme zajímavé informace jeden o druhém. Ve vztazích poznáváme sebe a druhého člověka. Jak to udělat aby nám komunikace a vztahy přinášely radost a uspokojení? - Lepší je umět než se snažit - Lepší je vědět než věřit - Lepší je být na začátku připraven, než být pak bezmocný

https://www.youtube.com/watch?v=HFe9JcPKQP4

Webinář Kam se poděli opravdoví muži? - MUDr. Vladimir Savčenko - Gdje su nestali pravi muškarci?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Natasa. рече

Ne bih rekla da je prokleta biologija, priroda je tu rasporedila posao ravnopravno i komplementarno. Nikome tu nije lako, ali svako ima svoju ulogu. Nije lako raditi i donositi šta treba, niti je lako ustajati noću zbog ishrane i pelena. Bezveze je da tovarimo na sebe i tuđ teret. Muškarac da radi neispavan i žena da ostavlja odojče zbog posla...potpuno suludo i nefunkcionalno.

Upravo zbog toga su se žene izborile za plaćeno porodiljsko odsustvo od godinu dana, jer je suludo da majka ostavlja odojče. Posao koji obavlja u tim prvim mesecima je vredan za čitavo društvo i kao takav je plaćen. Jedino bi bilo lepo uvesti da i žene koje nisu bile stalno zaposlene za to vreme dobiju minimalac. Lepo je ako mlada majka ima zaposlenog muža čija plata može da izdržava celu porodicu i ako on to i čini i daje joj šta joj treba. Nekad to nije slučaj, i dobro je da ne mora ta beba da zavisi od finansijske sposobnosti i/ili dobre volje oca.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Исток рече

но што знам да ће сигурно да те учини привлачнијим је да се груваш и понашаш "мушки" - када се мишић напреже, он лучи тестостерон, мушки хормон који подстиче храброст, самопоуздање, мада и агресију код људи... 

Odlican i poucan tekst . A dobar je jer je pisan iz iskustva.

Ali ovde se ne slazem, nece on da se ponasa muski zato sto se "gruva", ponasanje ima vise veze sa tvojim stavom i ubedjenjima, ne sa gruvanjem. :)

Ali ce definitivno bolje da izgleda i da ima vise samopouzdanja, a i devojke ce da pocnu da primecuju tu promenu, fizicku " izgledacs muzevnije". A glavna stvar kod vezbanja je sto ce da se oseca bolje i rasterecenije, a primecivace ga i devojke. Medjutim ako dobro izgledas fizicki ne znaci da ces da nadjes devojku, moras da imas i malo sarma sto je mnogo bitnije od proste fizicke spremnosti. Fizicka aktivnost je najbitnija za dobro raspolozenje i onda blistas i ne mracis.?

Da se ne lazemo, svi prvo gledaju fizicki izgled pa onda sve ostalo, ali ko ima los fizicki izgled lako ga popravi vezbanjem i da povrati dobro raspolozenje.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Ali ovde se ne slazem, nece on da se ponasa muski zato sto se "gruva", ponasanje ima vise veze sa tvojim stavom i ubedjenjima, ne sa gruvanjem. :)

То је тачно за убеђења и ставове, међутим - и они зависе доста од животног искуства и хемије у телу, тако да је то уствари све једна целина која функционише повезано по принципу:
- Мислиш да си ружан, ал си довољно паметан да схватиш да се може променити делимично, узмеш да тренираш, крену да се виде промене и + тестостерон крене да се лучи више него обично, па ти онда то промени понашање мало, па кренеш да доживљаваш другачија искуства у односима са људима, па ти онда то опет утиче на ставове и убеђења које полако мењаш, па си ти онда "убеђен" и "имаш став" да вежбање заиста мења нешто и да усвари ниси ружан, па онда настављаш да вежбаш, па се још више развија тело, тестостерон лучи, расте самопоуздање, и тако у круг...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Исток рече

Мислиш да си ружан, ал си довољно паметан да схватиш да се може променити делимично, узмеш да тренираш

Ovo je bitno.Može da se menja ali treba trud i istrajnost.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Liga Džentlmena рече

joooj

Nisi ti skontala sta je pisac hteo reci al verujem da ce jednoga dana tvoja lepa glavica da skonta poentu onoga sro sam napisao.

Trenutno me mrzi da ti crtam.

Neka bude tako kako ti kazes. :skidamkapu:

A svi bi da ozene neku poput Sandre Afrike, Soraje i ostalih lepih i zanosnih devojaka i  onda kada shvate da nisu njihova liga krenu da kukaju i zale se.

Стварно не знам шта би то требало да се сконта из реченог, осим да су Сандра африка и Сораја, осим што су лепе и заносне, врло пожељне удаваче, шта више и лига су изнад обичних смртника.

Неко ко је просветни радник, не би требало ни да помисли, а посебно не да стави у исту реченицу Сорају, пожељну удавачу, лепоту и "лигу"... осим ако и сам није "Сорајина/ријалити лига", а не "Лига Џентлмена" како себе воли да предстаља.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Исток рече

То је тачно за убеђења и ставове, међутим - и они зависе доста од животног искуства и хемије у телу, тако да је то уствари све једна целина која функционише повезано по принципу:
- Мислиш да си ружан, ал си довољно паметан да схватиш да се може променити делимично, узмеш да тренираш, крену да се виде промене и + тестостерон крене да се лучи више него обично, па ти онда то промени понашање мало, па кренеш да доживљаваш другачија искуства у односима са људима, па ти онда то опет утиче на ставове и убеђења које полако мењаш, па си ти онда "убеђен" и "имаш став" да вежбање заиста мења нешто и да усвари ниси ружан, па онда настављаш да вежбаш, па се још више развија тело, тестостерон лучи, расте самопоуздање, и тако у круг...

Pa da cim krenes da treniras izbacas negativnu energiju i napunis baterije, osecas se bolje i funkcionises bolje, bolje spavas, lakse se nosis sa stresom, vidis da neke stvari koje si radio pre sada radis duplo lakse, ispunjen si, a i shvatas po reakciji drugih ljudi da bolje iugledas i samim tim se bolje osecas. To je ustvari to sto si ti napisao.

Al ono prvo mi je vuklo malo na onaj maco fazo  lupiti sakom o astal. :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

A svi bi da ozene neku poput Sandre Afrike, Soraje i ostalih lepih i zanosnih devojaka i  onda kada shvate da nisu njihova liga krenu da kukaju i zale se.

Стварно не знам шта би то требало да се сконта из реченог, осим да су Сандра африка и Сораја, осим што су лепе и заносне, врло пожељне удаваче, шта више и лига су изнад обичних смртника.

Неко ко је просветни радник, не би требало ни да помисли, а посебно не да стави у исту реченицу Сорају, пожељну удавачу, лепоту и "лигу"... осим ако и сам није "Сорајина/ријалити лига", а не "Лига Џентлмена" како себе воли да предстаља.

Sneki lepotice, bidi fina da ne lupim sad sakom o sto i kazem mars u ferari  ?

Haha a gde si ti procitala da sam napisao da su pozelje udavace. Hahaah

Napisao sam da se omladina tripuje da devojke treba da izgledaju poput tih devojaka sa estrade ( fizicki) pa kad naidju na neku takvu kukaju sto nisu sa njom jer nisu njena "liga".

Nego ajd sad ne vredi da objasnjavam.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Kao sto rekoh nisi razumela poentu al nemogu sad da objasnjavam. 

не, не ја бих те замолила да се потрудиш и објасниш поенту, ја  овако проста до твојих интелектуалних висина не могу да допрем.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...