Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Lady Godiva рече

@Juanito, о извини што сам дирнула у биолошке разлике. Није до тебе, сви мушкарци су заиста такви по дифолту. Мир, мир, мир.. 

Ал пази кад сам знао... 12:smeha:

”Singer John Legend is speaking out against the harm of toxic masculinity and gender stereotypes.”

”″[Men] are afraid of talking about their fears and insecurities,” he said. “They’re afraid of expressing emotion beyond anger, dominance, or power, and they’re afraid of getting in touch with their feminine side.””

https://www.huffingtonpost.com/entry/john-legend-on-raising-kids-in-a-world-filled-with-gender-stereotypes_us_59fc7bfbe4b0415a420b3896

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 16 минута, Broken рече

Ja proživljavam svaki stih ove pesme... 

Ја бих био врло пажљив ту јер песма сигурно има сублиминималне поруке. Лик је феминистички агент. 

R5D1yh4.jpg

Данас волиш прфект имперфекшнс, сутра кренеш да се прскаш овим...

aAMWnot.jpg

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

@Juanito, taj Joop je vrlo zanimljiv parfem. Ali da ga nosiš samo napolju na temperaturi - 10 i niže, inače uguši sve oko sebe. On je u svetu parfema bio taj revolucionarni prelaz od moćnih old school parfema ka slatkim mirisima kojih je sad velika većina. 

пре 21 минута, Juanito рече

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, kordun рече

jedino si ti malen za crnogorca pa si er migiro  u bosnu

Nisam, ja sam tik iznad prosjeka, 184cm, hahaha:D Ali opet se druzim sa tvojim medjedinama iz Krajine:DMislim taj sjeverni dio CG, Hercegovina i Krajina su mentalitetno dosta slicni ljudi i karakterno, naravno koliko je moguce to prepoznati:)Moj izgovorj je isti kao da sam iz Hercegovine, nema razlike:)

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Juanito рече

Ретко који уметник може да изрази срећу и радост. Има и таквих ремек дела ту и тамо, ал су ретка. Кад волиш, волиш, не правиш патетичне песме. Е кад боли, ту већ мораш да направиш песму или те нема. 

Huanito kad boli tu je sevdah, Himzo Polovina i co.:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Лепо је објаснио @kordun да ми мушки немамо ту врсту нежности и осећајности ко што имају жене. Кад мушкарац вако пева, то нешто није у реду или пева само због пара. Мушкарац кад стварно осећа, онда одживи свој живот као Тома Здравковић, Мика Антић и остала мокра браћа широм ове мале планете. Не мож друкче. Права мушка мука је неиздржљива.

Peva da se klinke i gole manekenke lože posle koncerta. Slažem se, to su zle namere.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Да. Ал моје питање је било зашто се клинке и манекенке ложе на то?

Zato što ne kapiraju da se muškarci i žene razlikuju i oni to zloupotrebljavaju.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Zato što ne kapiraju da se muškarci i žene razlikuju i oni to zloupotrebljavaju.

Али зар то није очигледно? Још у раном детињству се јасно виде те разлике, касније да и не говоримо. Како је дошло до тога да једна зрела жена не капира ту разлику?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Како је дошло до тога да једна зрела жена не капира ту разлику?

комплекси из детињства наметнути или умишљени, непревазиђени на време, неумеће изборити се са сопстеном сексуалношћу... како год, мислим да рло добро капирају, али је лакше, безболније умотати у целофан безличности.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Juanito рече

Како је дошло до тога да једна зрела жена не капира ту разлику?

Moderno tako.

Vidim sad nešto popularno da muškarci prednjače u menjanju pelena i noćnom buđenju oko bebe. Taj ili ima nadljusku snagu ili ne donosi šta treba i koliko treba u kuću ne_shvata. Meni to nije jasno ne_shvata

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...