Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 12 минута, M a l a рече

Ukoliko primetim da je to svidjanje obostrano, stavim mu do znanja da sam zainteresovana za neki vid komunikacije. Pametan muskarac primeti takve signale i promene u mom ponasanju, jer znam biti drugacija kada je u mojoj blizini. 

Pa to je znaci muskarac koji te poznaje. Cim moze da primeti promene u tvom ponasanju. Jel tako?

A kako ti znas da si se njemu svidela?

A kako ti npr dajes do znanja da ti se neko svidja?

( samo misljenja razmenjujemo) 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Dragi рече

A ovi? :smeh1:

I onaj Jason Statham je zvanično 1,78 visok. Sve je stvar perspektive^^

Знам, девојка му је манекенка. Може да му једе бурек с главе.

Мени нису нешто, мали и набијени. 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Neša_ рече

Izašao sam par puta sa sestrama, na neke koncerte. Odmah sam naleteo na narkomanke. Prvo nisam znao zašto se ponašaju kao da su otkačene, a onda mi je sestra rekla da su drogirane... Mislio sam u sebi: jadna li im majka. Roditelji ih puste da rade šta hoće, a posle se žale.

А одакле твоја сестра зна да су оне дрогиране?

Подели на овим сајтовима

Muškarac koji vredi, gleda na karakter žene, i žena koja vredi, gleda na karakter muškarca, jel tako? ;) 

Moja prva velika ljubav za mene je bila najlepša na svetu, dok su drugi govorili (npr. moja sestra od tetke): Ima nos k'o krastavac :D

A moj jedan brat od tetke u Aranđelovcu, negde 1,90, je sa 17 pobegao u Bosnu zbog jedne ne baš mršave Bosanke ;) a u Bosni tada rat, ma to je bio haos... Gde ljubav udari izgled nije važan.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Dragi рече

Muškarac koji vredi, gleda na karakter žene, i žena koja vredi, gleda na karakter muškarca, jel tako? ;) 

тако некако, ал није згорег да тај карактер буде складно распоређен на 185 +  висине :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, confianza.esc рече

A sta vi radite kada vam se neki decko dopadne? To me najvise zanima u celoj prici...

Evo npr.: "Lepi ti ovi bi-tri-cepsi na profilnoj, hoces da ti pomognem da fotkas vise? ;) "

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Liga Džentlmena рече

Pa to je znaci muskarac koji te poznaje. Cim moze da primeti promene u tvom ponasanju. Jel tako?

A kako ti znas da si se njemu svidela?

A kako ti npr dajes do znanja da ti se neko svidja?

( samo misljenja razmenjujemo) 

Зашто си морао да додаш ово последње болдовано?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...