Danijela Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Наш администратор форума, популарни "Мартирије" сада је отац јерођакон Амвросије, уједно и професор Богословије у манастиру Крки. Аксиос нашем Амвросију! Много смо срећни и поносни на њега! Остале фотке на овој адреси: https://picasaweb.google.com/110032060462725839688/November232014?noredirect=1# Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! obi-wan, Драгана Милошевић, nana and 29 осталих је реаговао/ла на ово 32 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Христос васкрсе, оче Амвросије! .1399. Лидија Миленковић, александар живаљев, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Аксиос , да буде и владика у скорој будућности. александар живаљев, obi-wan, ivanaika and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 :0442_feel: Лидија Миленковић, obi-wan, kordun and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Слава Богу! Аксиос, аксиос, аксиос!!! александар живаљев, Gordana ., МилошБГ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Аксиос. Слава Богу! ivanaika, -Владимир-, Gordana . and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Не знам човека као ви (благо вама), али... Судећи према ономе што сам видео (за ово кратко време колико сам овде) да је урадио на форуму, одмах сам га заволео. Радилица. А да овакву посвећеност пренесе на духовни живот, то ће бити вишеструко значајније за све нас. Лидија Миленковић, Gordana ., Данче* and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Не знам човека као ви (благо вама), али... Судећи према ономе што сам видео (за ово кратко време колико сам овде) да је урадио на форуму, одмах сам га заволео. Радилица. А да овакву посвећеност пренесе на духовни живот, то ће бити вишеструко значајније за све нас. facenew22222222 :good2: Богдан_, александар живаљев and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Марти је смао ћутао и радио , више је урадио од свих нас "паметних" nana, александар живаљев, Богдан_ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Веручитељ и пријатељ!! Аксиос!! Gordana ., ivanaika, Богдан_ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Аксиос, аксиос, аксиос!!! Лидија Миленковић, bgpj, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 άξιος !!! άξιος !!! άξιος !!! пс. ..увек је, али увек, толико стрпљења и љубави је имао за све нас ... :0442_feel: Богдан_, Ленка*, Драгана Милошевић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Дивна вијест. Нека је Свети Амвросије и Свети Никодим Милаш вазда с њим и народом Божијим који се у Далмацији спасава! feeble, Текла26, JESSY and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Од своје прве поруке ја сам био у контакту са Мартинијем (мислим да је и он ми и одобрио прва три поста ) и често лајковао моје постове и теме . Ја сматрам да се ради о предивном човеку и ова вест ме је заиста обрадовала. Нека ти је са срећом Мартиније и да ће бог да још више напредујеш у својој служби. Дејан, ivanaika, nana and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Богдан_, nana and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука