Jump to content

Zabranjuje li hriscanska vera ,slusanje nekih vrsta i zanrova muzike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 445
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Види, ја сад не знам да ли су ти Slayer сатанисти или нису... А оно што ми се ту чини врло битно истаћи како је у информатичкој ери "o cemu oni pevaju,koji logo koriste,kakva im je korograija" мање-више небитно ( можда чак и ствар маркетинга циљаног на бунту склону тинејџерску популацију ) из једног врло простог разлога, тачније из истог оног због ког ту врсту showbusiness-a не треба погрешно доживљавати као музику. То су само "звучни записи" на неким од "носача звука" који опет имају своје "тржиште", дакле "роба" намењена тржишту, сад, колко је оно захтевно и колико ови успевају на те захтеве да одговоре је већ економија... А ти идеолошко религиозни моменти и ако понегде постоје, ипак су у другом плану. Једноставно ту је профит примаран.

Pa mozda i satana sve sto radi radi zbog marketinga? Mozda i njega samo profit zanima? Mozda se on samo buni protiv bozje neprincipijelnosti? Koji jednom kaze oko za oko, a drugi put da se lati kamena onaj ko je bez greha ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

А оно што ми се ту чини врло битно истаћи како је у информатичкој ери "o cemu oni pevaju,koji logo koriste,kakva im je korograija" мање-више небитно

Zbilja? Cak ni to kad su tekstovi iskljucivo satanski,i kad im je logo pentagram...Imaju i zanimljive nazive za albume,poput "Christ Illusion" http://www.drugmetal.ru/uploads/images/0/8/1/9/4065/4c3c0f6872.jpg

Da li je rat i pohlepa božji plan?
U bibliji je sve počelo
Njena propaganda prodaje očaj
I širi virus svuda
Religija je mržnja
Religija je strah
Religija je rat
Religija je silovanje
Religija je mračna
Religija je kurva
Ne postoji jebeni Isus Hrist
…ja sam napravio izbor: 666
(Izvodjac Slayer,pesma “Cult”)

тачније из истог оног због ког ту врсту showbusiness-a не треба погрешно доживљавати као музику. То су само "звучни записи" на неким од "носача звука" који опет имају своје "тржиште", дакле "роба" намењена тржишту, сад, колко је оно захтевно и колико ови успевају на те захтеве да одговоре је већ економија... А ти идеолошко религиозни моменти и ако понегде постоје, ипак су у другом плану. Једноставно ту је профит примаран.

Znaci cilj opravdava sredstva.Cilj je profit,stoga je i blasfemija dozvoljena,jer je sow business opravdava joooj

Bice da postoje i indulgencije u showbusiness-u sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Satana [sà-ta-na] (ebraicoשָׂטָןSatàntraslitterazione dall'ebraico tiberiense ŚāṭāngrecoΣατᾶν o ΣατανᾶςSatàn o SatanâslatinoSatănas;[1] aramaicoשִׂטְנָאŚiṭnâaraboﺷﻴﻄﺎﻥŠayṭān. Il significato in ebraico sarebbe "avversario", "colui che si oppone"[2], "accusatore in giudizio", "contraddittore"[

Satana-

"protivnik", "onaj koji se suprotstavlja", "oponent" ...

To bi bio porevod reci satana sa hebrejskog ... Tako da oni koji koriste satanske simbole i u muzici se suoprotstavljaju hriscanstvu su uopravo to, satanisti.

http://it.wikipedia.org/wiki/Satana

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

...
  ...

Погрешно сте ви мене ту схватили, сад, да л' случајно ил' не, не бих да претерано ни да се упуштам. Али ћу вам зато показати неке чињенице и мерљиве величине, тачније "тржишне информације"...

... док би ви за узврат ваљали поново да поразмислите о том на чему сам ту и раније инсистирао ( бар због тога што сам тиме кљуновима пост'о сумњив, што би се 'но казло к'о роса у подне, надам се и да су још у штрајку ил' бар имају паметнији посли ).

Обратите пажњу и која су од Simulated Experiences/Binaural Brainwave Dosing ( http://i-doser.com/ ) "модерном" човеку данас у "информатичкој ери" најцењенија на "тржишту", да не кажем Premium ( http://idosersoftware.com/index.php?main_page=index&cPath=15 ).

Zbilja? Cak ni to kad su tekstovi iskljucivo satanski,i kad im je logo pentagram...Imaju i zanimljive nazive za albume,poput "Christ Illusion" http://www.drugmetal.ru/uploads/images/0/8/1/9/4065/4c3c0f6872.jpg

Одиста? Иначе је данас све ово "Drug, RX, Love, Stim, Calm, Spirit, Enhance, Fiction, Quick, Premium", и то без неких нарочитих техничких потешкоћа могуће насемпловати у било коју мелодију. Мислим да је једино ограничено неким иоле квалитетнијим озвучењем, нисам сигуран, а оно што би сад ваљад требало да буде и бистрије:

Јел ти се не чини да је данас тим твојим, Slayer беше, маркетинг циљан на бунту склону тинејџерску популацију мало депласиран?

Подели на овим сајтовима

Da li je rat i pohlepa božji plan?

U bibliji je sve počelo

Njena propaganda prodaje očaj

I širi virus svuda

Religija je mržnja

Religija je strah

Religija je rat

Religija je silovanje

Religija je mračna

Religija je kurva

Ne postoji jebeni Isus Hrist

…ja sam napravio izbor: 666 

(Izvodjac Slayer,pesma “Cult”)

Сатанисти не поричу постојње христа, нит бога... већ славе сатану -  уместо бога. Кад неко пориче постојње бога пориче и постојње сатане тај човек је по дефаулту атеиста. 

По тој твојој логици сви атеисти то јест сви који нису православци су сатанисти. Уколико користиш тај критеријум једно 99.9 % музике јесу сатанисти. Не само метал. 

Znaci poceo si slusati Slayer sa 12 godina.A jesi slusao na You tube,jer mislim da 12 godina nisi smeo sam uzeti dzem sa police u spajizu.

Тако, 12-13 година у петом разреду основне сам почео слушати метал.

Па ти мисли шта оћеш, шт се мене тиче шта ћеш ти да мислиш?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Znaci cilj opravdava sredstva.Cilj je profit,stoga je i blasfemija dozvoljena,jer je sow business opravdava joooj
Bice da postoje i indulgencije u showbusiness-u sHa_sarcasticlol

Немој више да ми конструишеш овакве бесмислице.
Подели на овим сајтовима

Interesantno je da kad se pitanje (namerno) postavi naopako,
sledi rasprava na pogresnu temu. 

Ne zabranjuje se ništa!

1.KOR.6:12 
Sve mi je slobodno, ali nije sve na korist; 
sve mi je slobodno, ali neću da šta ovlada mnome.

1.KOR.10:23 
Sve mi je slobodno, ali nije sve na korist; 
sve mi je slobodno, ali sve ne ide na dobro.

Stvarno? Bas nije nista zabranjeno? Da li Pavle govori o sebi ili o svima, i na sta se odnosi ta njegova "sloboda"? Naravno da nam je sve "slobodno" jer smo bica koja imaju slobodu izbora. Mogu ja "slobodno" da se opijam, kurvam itd. ali, pitanje je. da li ce to biti meni od koristi i za moje dobro? 

Подели на овим сајтовима

Мислим ово је очигледно слављење греха... 

"улица рађа грешнике ја сам један од њих"

https://www.youtube.com/watch?v=Aewbx84iZYk

Подели на овим сајтовима

Stvarno? Bas nije nista zabranjeno? Da li Pavle govori o sebi ili o svima, i na sta se odnosi ta njegova "sloboda"? Naravno da nam je sve "slobodno" jer smo bica koja imaju slobodu izbora. Mogu ja "slobodno" da se opijam, kurvam itd. ali, pitanje je. da li ce to biti meni od koristi i za moje dobro? 

Ta sloboda se odnosi na suštinu naše vere
koja se našim izborom ili jača ili ubija.

Kada bi postojala bilo kakva zabrana iznad naše volje,
to bi obesmišljavalo i milost i svetost... Dakle zabrana 
nije od spolja nego od nas samih zavisno od puta koji biramo.
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Док металци критикују хришћнство тко што нмерно користе "пентаграме", пакери то рецимо рде овко..

We call the heartland not very smart land, IQ's are very low but threat levels are high.
They got a mandate, they don't want man-dates, they got so many hates and people to despise.

In the dust bowl, cerebral black hole, the average weight is well over 200 pounds.
I hate to generalize, but have you seen the thighs, most haven't seen their genitalia in a while.

Maybe that's why they're so scared of us We've concerns other than fear and hunger pangs.

Queers, transgends, and lesbians, vegans and vegetarians.
All you brownish red and yellow ones come and join us on the coast.

No longer svelte, they gotta punch new holes in the Bible belt. 

They've blown out the fire under the melting pot, the red blood of America is starting to clot. 
No compromise, no sight through others' eyes, they're just flies spreading pieces of shit. 
You gotta emigrate, stop living in hate, what makes this country great is dwelling on either side.

They don't want visitors in Jesusland. 
They want life canned and bland in the fatherland.

We want people with college degrees, drug use experience and STD's. 
People with open-minded philosophies, come hug California trees. 
Cultural revolution now, neo-conservatives run outta town. 
We're gonna burn Orange County down, 
And then we're off to Riverside, 
Bakersfield and Fresno too, 
then we're coming after you.

The fear stricken, born again Christian, they got a vision a homogenized state.
Textbook decline, Intelligent Design. 
They got bill nye on the list execrate.

They don't want visitors in Jesusland. 
They want life canned and bland in the fatherland.

Punk Rockers and emo kids, people doing things the church forbids. Buddhists, agnostics, and atheists we're moving out of jesusland. 
Art students and thespians, excluding country, all the musicians. 
We want all hookers and comedians, nihilists are welcome too.

No longer svelte, they gotta punch new holes in the Bible belt.

Подели на овим сајтовима

Ma bre neko slavi satanu neko Hrista i svako slobodno odlučuje kojim će putem ići.

Svakom pojedincu jedino bi trebala biti svetost sopstvenoga "aparata".

Hristos je sve zvao i svako ponaosob to lepo zna.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ma bre neko slavi satanu neko Hrista i svako slobodno odlučuje kojim će putem ići.

Има људи који не славе ни сатану ни христа. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...