Jump to content

Зоран Ђуровић - Онан - Онанија

Дејан

Препоручена порука

Школски пример како се указивањем на граматичке грешке заправо покушава дискредитовати противничко мишљење и личност у целини.

Јок. Него школски пример како се указивањем на граматичке грешке заправо покушава указати на граматичке грешке.

Подели на овим сајтовима

Јок. Него школски пример како се указивањем на граматичке грешке заправо покушава указати на граматичке грешке.

Neka si ti nama skliznuo u ljubav,prosto verujemo da nije bilo naonanisanje(na*rkavanje) u smislu onoga što ustvari nije a mi "učili" da jeste.

Žao mi je što niste sa sinom kao ja odgledali ben10-na u epizodi gde na gomilavanje ukazivanja dobija jasniji loš smisao ako nezamisivo podebljaš sa razmakom čudjenja, ne zamislivo. ( na njegovoj planeti)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

У паузи од Онана можете видети авину полемику са Гласом Концила. Није, дакле, да ава само са владикама исправља криве Дрине:)))

https://www.pouke.org/forum/topic/35620-%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%92%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%88%D1%82%D0%B2%D1%83-%E2%80%9E%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81/ 

Подели на овим сајтовима

Neka si ti nama skliznuo u ljubav,prosto verujemo da nije bilo naonanisanje(na*rkavanje) u smislu onoga što ustvari nije a mi "učili" da jeste.

Žao mi je što niste sa sinom kao ja odgledali ben10-na u epizodi gde na gomilavanje ukazivanja dobija jasniji loš smisao ako nezamisivo podebljaš sa razmakom čudjenja, ne zamislivo. ( na njegovoj planeti)

I nama je zao...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Greh je onanisanje i greh je homoseksualnost, a bracnici se ne setise i greha svakodnevnih besplodnih polnih odnosa, zadovoljavajuci pohotu bez

ikakve zelje za radjanjem novog coveka, a to danas radi 90% bracnih i vanbracnih partnera. 

Kada bi Bog danas kaznjavao ovaj greh kao u Starom Zavetu, niko ne bi ostao ziv. Toliko o cistoti danasnjeg ljudskog roda. 

Подели на овим сајтовима

како вас не мрзи више да тролујете... :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

, a bracnici se ne setise i greha svakodnevnih besplodnih polnih odnosa, zadovoljavajuci pohotu bez ikakve zelje za radjanjem novog coveka, a to danas radi 90% bracnih i vanbracnih partnera. Kada bi Bog danas kaznjavao ovaj greh kao u Starom Zavetu, niko ne bi ostao ziv. Toliko o cistoti danasnjeg ljudskog roda.

Ja ne znam ni jednu osobu koja zivi kao taj deo koji obuhvata 10%. Mislim da je u pitanju veliki nesporazum. 0703_read

:351780:

Подели на овим сајтовима

Greh je onanisanje i greh je homoseksualnost, a bracnici se ne setise i greha svakodnevnih besplodnih polnih odnosa, zadovoljavajuci pohotu bez

ikakve zelje za radjanjem novog coveka, a to danas radi 90% bracnih i vanbracnih partnera. 

Kada bi Bog danas kaznjavao ovaj greh kao u Starom Zavetu, niko ne bi ostao ziv. Toliko o cistoti danasnjeg ljudskog roda. 

Sumnjam da se iza profila krije neki ateista koji ovde pravi sprdnju sa nama, ali poznavajući duševno stanje prosečnok vernika u SPC, velike su šanse da i nije tako.

Nije mi tu jasna samo jedna stvar, obzirom da su  Katolici odbacili svoju duhovnost iz srednjeg veka, zašto je mi pravoslavni ponovo povampirujemo?

Подели на овим сајтовима

Svaka ti čast za brojku tj. za procenat. Da izviniš, čime si ga izmerila? Na kolikom uzorku? Kako si došla do ovih 90 posto? Nadam se da ne iznosiš tvrdnje zavisno od raspoloženja, kamilice

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Sumnjam da se iza profila krije neki ateista koji ovde pravi sprdnju sa nama, ali poznavajući duševno stanje prosečnok vernika u SPC, velike su šanse da i nije tako.

Nije mi tu jasna samo jedna stvar, obzirom da su  Katolici odbacili svoju duhovnost iz srednjeg veka, zašto je mi pravoslavni ponovo povampirujemo?

Katolicu su odbacili duhovnost onog momenta kad su nastali,stoga je prirodno da  se odreknu i svoje srednjovekovne filozofije.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...