Jump to content

Препоручена порука

Битно да људи дођу , да се не одвоје од цркве потпуно .Остало дође с временом .

Подели на овим сајтовима

Слажем се. :)

Мада оће често за празнике из неких сујеверних разлога. То је мало проблем. Мада схвате то браћа и сестре временом. Лагано.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Важи. Пошаљеш ми паре, и платиш поштарину, ја купим и пошаљем. :)

Ма најбоље да му донесеш лично. ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма ту има људи који по 20 година долазе "на црвено слово" и никад нису постали хришћани. Што се мене тиче, само сметају и заузимају место.

Имали смо неку тему о томе одавно...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма ту има људи који по 20 година долазе "на црвено слово" и никад нису постали хришћани. Што се мене тиче, само сметају и заузимају место.

Сметају? ЦЦЦ

Подели на овим сајтовима

Е, кад се Зоске призети негде у ЕУ па постане гастос ал` ћу да га зезааааааам... :)

Е морам ти рећи,91 кад је почело .рање у земљи,каже ми буразер ,тражили те из војног одсека...у року од пет дана,збрисао сам у Холандију код тетке,која ми напоменула да одма дођем,ако крене густо...а тада је наш пасош још увек био суво злато и могао си где хоћеш...

Био тамо једно два месеца,и каже тетка,шта си решио,да тражимо шљаку или се враћаш...и ја се захебем и вратим... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Е морам ти рећи,91 кад је почело .рање у земљи,каже ми буразер ,тражили те из војног одсека...у року од пет дана,збрисао сам у Холандију код тетке,која ми напоменула да одма дођем,ако крене густо...а тада је наш пасош још увек био суво злато и могао си где хоћеш...

Ма они хтели само да виде да л` си добро... :)

Био тамо једно два месеца,и каже тетка,шта си решио,да тражимо шљаку или се враћаш...и ја се захебем и вратим... joooj

Хркљуш. joooj

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нажалост, тако је, али ако почнемо да им држимо придике и да их осуђујемо, само ћемо их одвратити. Преостаје нам да личним примером, огромном љубљвљу, стрпљењем, кротошћу, и молитвама за њих покушамо да им раскравимо срца и дирнемо душу.

facenew22222222  Свака реч ти је царска Лидија . Наш народ се много одвојио од Бога , али ипак у задње време то полако иде на боље .

Видим да у задње време све више младих посећују цркве и манастире , а са нашим стрпљењем и молитвама ћемо сигурно да раскравимо срца .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Брате, надам се да се шалиш!? Став ти је мало елитистички. Хришћани су постали Крштењем, а сад у којој су  остварили ту датост  то нико тачно не зна осим Бога. Шта чак више, има људи који не долазе редовно у Цркву или уопште не долазе па својим делима показују више хришћанства него ли неки људи који из исте не избивају. Е сад што неки људи не долазе редовно, па треба их поучавати примером и делима, саветовати, разговарати са њима...значи, пастирски рад ;)

Подели на овим сајтовима

Брате, надам се да се шалиш!? Став ти је мало елитистички. Хришћани су постали Крштењем, а сад у којој су  остварили ту датост  то нико тачно не зна осим Бога. Шта чак више, има људи који не долазе редовно у Цркву или уопште не долазе па својим делима показују више хришћанства него ли неки људи који из исте не избивају. Е сад што неки људи не долазе редовно, па треба их поучавати примером и делима, саветовати, разговарати са њима...значи, пастирски рад ;)

U crkvi, ima raznih.... to je valjdaa i poenta liturgije.. prihvatiti bracu i sestre takvi kakvi jesu, bez osude. Makar tih 2 sata. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

E ovako.Mislim da je otac Tadej to rekao,da za Vaskrs Gospod svima udeljuje besplatnu blagodat i najvecem gresniku i najvecem pravedniku.Tako da,lepo je da ljudi odu bar tad na sluzbu(Naravno tu je i vrbica kad se dele grancice i zvonca i Badnje vece kad se pije vruca rakija)...Mmmm,vruca rakija. :D

Sto se brojanica tice,one se i prodaju kao narukvice,raznih boja i dezena.Tako da tu narod nije puno kriv.Znaci biznis je u pitanju.

I na kraju,nas narod je decenijama duhovno sakacen,pa ce trebati decenije da se te rane srede.Samo polako i sve ce dobro biti. :)

Подели на овим сајтовима

Jel Hristos negde spominjao brojanicu?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...