Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 12.10.2021. at 6:21, mladjen85 рече

Jel to ruska ili srbska crkva? Ljepe slike! otkud ode do tamo da slikas?

Poljska Pravoslavna Crkva :) Samo da to je juzna Poljska, gde pravoslavci to je u glavnom narod, koje se zove "Lemki" (verovatno to su Vlasi, koji pre vekova dosli su ovde, mesali se sa Rusinama mozda i Poljacima). Zivim u Poljskoj ;) Ne u ovom regijonu, ali sad u septembru provela sam tamo nekoliko dana.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, PredragVId рече

441886126_Resnikojezerozalazaksunca.thumb.jpg.7c6f28887779a8b86edc2009b29cc499.jpg

Сутон

Ресничко? Скоро је била емисија Културиста на Балкан тв-у о овом језеру, ако је Ресничко, а чини ми се да јесте.

Подели на овим сајтовима

On 13.10.2021. at 20:47, Dominika рече

Poljska Pravoslavna Crkva :) Samo da to je juzna Poljska, gde pravoslavci to je u glavnom narod, koje se zove "Lemki" (verovatno to su Vlasi, koji pre vekova dosli su ovde, mesali se sa Rusinama mozda i Poljacima). Zivim u Poljskoj ;) Ne u ovom regijonu, ali sad u septembru provela sam tamo nekoliko dana.

Ovaj nas narod svudje zivi! zanimljivo, zivi u poljskoj. A kaki su crkveni obicaji jesu slicni nasim?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, mladjen85 рече

Ovaj nas narod svudje zivi! zanimljivo, zivi u poljskoj. A kaki su crkveni obicaji jesu slicni nasim?

Haha i to se slaze sa recenicom "govori srpski, da te celi svet razume" ;) Malo drugaciji, pa cak u samoj Poljskoj ima razlika, sve zavisi od parohije i regije. Malo vise ima u ovoj temi (slike, video, ranije sam malo vise pisala o manastirama itd.): 

Подели на овим сајтовима

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...