Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре неколико година сам ово сликао овај споменик у Бајконур једини пут кад сам био тамо. То је интерконтинентална балистичка стратешка ракета 15А15 на платформи из 70-их година. Назив који НАТО користи је SS-17 како и пише на спомен плочу

JzRZWm3GpwY.jpg

yMOY-qBTZw4.jpg

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

#slovenskikrug #costumes #slavicmythology #godessofwinter #godessofsummer #artphotography

79504613_2476798362575980_6806512635664662528_n.jpg

78725814_2476798425909307_7417953362563301376_n.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...