Smaragdni kamičak Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 ??? Јелена М., Ana B., Istopljeni kamen and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 Јелена М., Таша, Gogić and 11 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 пре 1 минут, Juanito рече Сјајне фотографије! Браво! Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 Јелена М., Istopljeni kamen, o. Miroljub and 6 осталих је реаговао/ла на ово 2 6 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 пре 2 минута, Istopljeni kamen рече Сјајне фотографије! Браво! Хвала. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Интересантно, ко има приступ библиотеци? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 Управо сада, Istopljeni kamen рече Интересантно, ко има присту библиотеци? Предраг М, Istopljeni kamen, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 пре 1 минут, Istopljeni kamen рече Интересантно, ко има присту библиотеци? Ко оће. Мислим да је правило да донесеш неку своју и оставиш, а узмеш коју хоћеш. Ево још једна... Milica Bajic, o. Miroljub, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 Управо сада, Grizzly Adams рече Ко оће. Мислим да је правило да донесеш неку своју и оставиш, а узмеш коју хоћеш. Ево још једна... Хвала, дивна замисао...Баш је лепо, а јел јако сунце, може ли се седети и читати, или шетати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 Сад није. Баш лепо време за шетњу, читање, уживање. Јуанитове слике су стварно профи, нисам требао да се на**тим одма после... Сад ме пцује тамо на холандском... Дуња, Istopljeni kamen and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Сад није. Баш лепо време за шетњу, читање, уживање. Јуанитове слике су стварно профи, нисам требао да се на**тим одма после... Сад ме пцује тамо на холандском... Онда уживајте и код мене је сад најлепше али може се још купати, море је топло....ја кад видим пространство без дрвета и пуно песка, сунца и океан..одмах помислим на врућину....а ето не мора бити, вероватно у летњим месецима као и код нас...без хладовине ништа, плус стално мораш да се расхладиш у води... а Хуанитове фотографије су профи, профи, свака част. Ја волим фотографисати природу..и те моменте у природи, како капљица росе, .....одлично... Ana B. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 пре 20 минута, Istopljeni kamen рече код мене је сад најлепше али може се још купати, море је топло... Где, ако није тајна? Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 Одма оће да се ували... Дуња, Juanito, "Tamo daleko" and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 Пре сат времена, Grizzly Adams рече Ко оће. Мислим да је правило да донесеш неку своју и оставиш, а узмеш коју хоћеш. Ево још једна... Само Наки Томсон дискочи издасака Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2019 А, то је Њу Џерзи... Они су више... ко Земун... Juanito, Milica Bajic and Дуња је реаговао/ла на ово 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука