Поет Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 Ми мушки волимо да видимо убаво девојче, ви сте се све нешто посакриле међ тиа аватири као да ћемо ми да ве уапемо. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 Управо сада, Nikola Stojanovic рече Ми мушки волимо да видимо убаво девојче, ви сте се све нешто посакриле међ тиа аватири као да ћемо ми да ве уапемо. Prevedi ovu poslednju rec. Pa imas valjda ubavih devojaka i tamo kod tebe, nemoj sad da se foliras... Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 @Anika Изигравам будалу мало на форуму. Додуше не морам ни да је изигравам. Сви ми нешто озбиљни, ил философирају, ил исправљају криве дрине, ил неког критикују. Ујести, угризати. "Tamo daleko" and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 Дивна солисткиња Ансамбла песме и плеса ВДВ Поет, Veliki Marko, Bokisd and 8 осталих је реаговао/ла на ово 3 7 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 пре 16 часа, Dominika рече Restoran Pierre, okoline Batrun, Liban Predivno "Tamo daleko" and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Еее, направила и ја једну слику да ваља! ??? Марковачко језеро "Tamo daleko", Gogić, Предраг М and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 On 23.6.2019. at 6:10, Gogić рече Све су ове слике прелепе, и волела бих да знам где се налази све ово на сликама ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 фаза ваљања Чунга Лунга, шпиља, Anika and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Госпођа Радине орхидеје Vladan :::., Поет, Veliki Marko and 12 осталих је реаговао/ла на ово 6 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Чунга Лунга, шпиља, Sanja Т. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 4 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 пре 3 часа, Ana B. рече Sto je ovo !? Nemam trenutnu inspiraciju da opisem lepotu nase sestre. Doduse ova je spoljasnja samo bonus , uzivo je jos lepsa. Uno momento. Da odem po pivo, i odma sklapam dve, tri. Milica Bajic, Flojd, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 @Ana B. Ako nesto omasim, ne racuna se. ,, Neke krotosti i tuge tajne, u ocima je tvojim dubina sakrivena. Kao andjeo si tiha, cista, savrsena, A stidljiva i nezna kao zena. Nek na Zemlji nista, ni zlo ni tuga mnoga, tvoju ne zaprlja cistotu, i nek svako , videci te slavi Boga, koji stvoru takvu Lepotu ! Konstantin A. Romanov , tamo neki pisao kneginji, BUDALA Milena B., Milica Bajic and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Dođ'te , spomenik opet sija punim sjajem ,kao '70-ih na ekskurzijama Предраг М, Gogić, Bokisd and 7 осталих је реаговао/ла на ово 3 7 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 пре 4 часа, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Ako nesto omasim, ne racuna se. ,, Neke krotosti i tuge tajne, u ocima je tvojim dubina sakrivena. Kao andjeo si tiha, cista, savrsena, A stidljiva i nezna kao zena. Nek na Zemlji nista, ni zlo ni tuga mnoga, tvoju ne zaprlja cistotu, i nek svako , videci te slavi Boga, koji stvoru takvu Lepotu ! Konstantin A. Romanov , tamo neki pisao kneginji, BUDALA Hvala ti brate Smaragdni kamičak and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 Okolina doline Qadiša ("Sveta"), jedno od mesta, gde se rodio monasestvo, manastire i pećine asceta... 24 jun, praznik Rodjenja sv. Jovana, leto u potpunosti, sneg.. To je Liban Чунга Лунга, Smaragdni kamičak, Milena B. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 5 8 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука