Биљана, два Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Milica Bajic, Smaragdni kamičak, Јелена М. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 пре 19 часа, Anika рече И ја сам пре неки дан правила фалафел, супер је, плус кад се прави домаћи фалафел ако је добар тигањ не мора да се ставља много уља... Moгу и на води....у рерну на масни папир.А могу исто у рерни на мастан мапир и само их мало утопити у уље....боље су и здравије од пржења. На овај начин можете и прженице, као и уштипке од тиквица....ко воли са мало или нимало уља. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 13, 2019 Пријави Подели Написано Јун 13, 2019 Код пријатељице у врту. Љиљани, ангелско цвеће. Sanja Т., Milica Bajic, Bokisd and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 14, 2019 Пријави Подели Написано Јун 14, 2019 Smaragdni kamičak, Биљана, два, Јелена М. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 14, 2019 Пријави Подели Написано Јун 14, 2019 Црква Св. Трифуна у Малом Мокром Лугу Smaragdni kamičak, Dominika, шпиља and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 14, 2019 Пријави Подели Написано Јун 14, 2019 Храм Преображења Господњег Биљана, два, Dominika, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 15, 2019 Пријави Подели Написано Јун 15, 2019 Биљана, два, Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
шпиља Написано Јун 16, 2019 Пријави Подели Написано Јун 16, 2019 прелепа србија ? AnaLaz, Rašo, Поет and 12 осталих је реаговао/ла на ово 7 7 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 16, 2019 Пријави Подели Написано Јун 16, 2019 литургија јутрос Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 16, 2019 Пријави Подели Написано Јун 16, 2019 пре 48 минута, Предраг М рече литургија јутрос не види се фотка Smaragdni kamičak and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 16, 2019 Пријави Подели Написано Јун 16, 2019 У Чачку данас Аристарх, Драшко, Dominika and 9 осталих је реаговао/ла на ово 8 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 16, 2019 Пријави Подели Написано Јун 16, 2019 пре 47 минута, Vladan :::. рече не види се фотка ја видим. јел видљива сада? Dominika, Vladan :::., Milica Bajic and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 17, 2019 Пријави Подели Написано Јун 17, 2019 Јучерашња Јелена М., Gogić, Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 17, 2019 Пријави Подели Написано Јун 17, 2019 Vladan :::., Драшко, AnaLaz and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 17, 2019 Пријави Подели Написано Јун 17, 2019 Duhovi u Balamand, Liban. Ovde ne ma obicaja kao u Srbiji ili u Poljskoj da se stavlja travu, drveća ili donosi cveće (samo ja sam donela malu grancicu), verovatno zbog druge klime a sto je vezano - simbolikom, pa i da ne bude taj praznik slican po obicaju Cvetima - tada oni donse ovde i palme i cveće, prave od njhih krstove itd. Vladan :::., ronin, Милан Ракић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 5 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука