Поет Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 пре 16 минута, Лубеница рече Није он погубљен. Него смо ми кварни па га видимо таквог. То селе, као Кнез Мишкин у ,,Идиоту" мог Достојевског. Хахах, ја нисам кваран одма да се оградим, само глуп ! Предраг М and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 Мој мир Предраг М, Flojd, ronin and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dadodj Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 Предраг М, Milica Bajic, Биљана, два and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 10, 2019 Пријави Подели Написано Јун 10, 2019 Jedno od pravoslavnih groblja u Bejrutu. Ovde pociva takodje jedan od najvaynijih libanskih politicara proslog veka, prvi vicepremijer nezavisnog Libana, Habib Abu Šahla (ovaj grob sa brodom, cedrom itd.) Flojd, Milica Bajic, ronin and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 10, 2019 Пријави Подели Написано Јун 10, 2019 Средњевњковна свадба и средњевековни хор. Пева свештеникова ћерка. 20190609_134513.mp4 Предраг М and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јун 10, 2019 Пријави Подели Написано Јун 10, 2019 Tuman, Vitovnica, Vavedenje... juče . Јелена М., ronin, Dominika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 10 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 10, 2019 Пријави Подели Написано Јун 10, 2019 "...Покриј нас Честнм Твојм Покровом и избави нас од свјакаго зла..." Татјана H, Биљана, два, Просечан србенда and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
шпиља Написано Јун 10, 2019 Пријави Подели Написано Јун 10, 2019 манастир ћелије Dominika, Татјана H, Tavita and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 11, 2019 Пријави Подели Написано Јун 11, 2019 Данас, у радно време, негде на путу између тачке "А" и тачке "Б"... Биљана, два, Smaragdni kamičak, Предраг М and 11 осталих је реаговао/ла на ово 3 6 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 12, 2019 Пријави Подели Написано Јун 12, 2019 On 10.6.2019. at 15:39, Dominika рече Ovde pociva takodje jedan od najvaynijih libanskih politicara proslog veka, prvi vicepremijer nezavisnog Libana, Habib Abu Šahla (ovaj grob sa brodom, cedrom itd.) Кад помену Либан, не могу да те не питам, о њиховој кухињи. Овде у БГд-у имају своје ресторане - продавнице са либанским специјалитетима. Научих ја да спремам чувени ""либански фалафел "" ....од леблебија. Мусака од леблебија у којој се леблебије користе уместо меса...је феноменална...не можете да провалите да су леблебије а не месо . Још само да научим онај њихов специјални чапати хлеб....и дођох ја у Либан... Milica Bajic, Smaragdni kamičak, Поет and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 12, 2019 Пријави Подели Написано Јун 12, 2019 И ја сам пре неки дан правила фалафел, супер је, плус кад се прави домаћи фалафел ако је добар тигањ не мора да се ставља много уља... Smaragdni kamičak, Рапсоди, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Јун 12, 2019 Пријави Подели Написано Јун 12, 2019 Грешка поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 12, 2019 Пријави Подели Написано Јун 12, 2019 данашња шетња и неке нове њушке у мом животу Bokisd, Flojd, Чунга Лунга and 11 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 12, 2019 Пријави Подели Написано Јун 12, 2019 пре 4 часа, Рапсоди рече Кад помену Либан, не могу да те не питам, о њиховој кухињи. Овде у БГд-у имају своје ресторане - продавнице са либанским специјалитетима. Научих ја да спремам чувени ""либански фалафел "" ....од леблебија. Мусака од леблебија у којој се леблебије користе уместо меса...је феноменална...не можете да провалите да су леблебије а не месо . Још само да научим онај њихов специјални чапати хлеб....и дођох ја у Либан... Rec nije samo o spremanju, nego i nacinu, kako se jede.. Pre svega, hleb, ovaj arapski specifican hleb, koji sluzi kao posuda, klesta, sundjer, tanir, orudje za skinanje mesa sa saslika (kebaba) itd. i sve to zavisi od vrste jela. Da u labne ili zaatar treba da se stavi ulje, i to ismesa, ili na primer prvo ulje u hleb, pa posle zaatar, da se prilepi za hleb... Za koje jelo stavlaj se parcince suvog hleba.. Kako da se napravi dobar falafel-sendvic.. Ima dosta toga, jos se ucim Vladan :::., Биљана, два and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука