Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, Лубеница рече

Није он погубљен. Него смо ми кварни па га видимо таквог.

То селе, као Кнез Мишкин у ,,Идиоту" мог Достојевског. Хахах, ја нисам кваран одма да се оградим, само глуп ! :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Jedno od pravoslavnih groblja u Bejrutu. Ovde pociva takodje jedan od najvaynijih libanskih politicara proslog veka, prvi vicepremijer nezavisnog Libana, Habib Abu Šahla (ovaj grob sa brodom, cedrom itd.)

DSC_0300bfb.JPG

DSC_0304.JPG

DSC_0305.JPG

DSC_0306.JPG

DSC_0308.JPG

DSC_0309.JPG

DSC_0315.JPG

DSC_0317.JPG

DSC_0333.JPG

DSC_0345.JPG

DSC_0357.JPG

DSC_0366.JPG

Подели на овим сајтовима

Средњевњковна свадба и средњевековни хор. Пева свештеникова ћерка.

20190609_133816.jpg

20190609_134004.jpg

20190609_134132.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

"...Покриј нас Честнм Твојм Покровом и избави нас од свјакаго зла..."

IMG_4787.JPG

Подели на овим сајтовима

Данас, у радно време, негде на путу између тачке "А" и тачке "Б"...

20190611_143851.jpg

20190611_163220.jpg

20190611_150254.jpg

Подели на овим сајтовима

On 10.6.2019. at 15:39, Dominika рече

Ovde pociva takodje jedan od najvaynijih libanskih politicara proslog veka, prvi vicepremijer nezavisnog Libana, Habib Abu Šahla (ovaj grob sa brodom, cedrom itd.)

Кад помену Либан, не могу да те не питам, о њиховој кухињи. Овде у БГд-у имају своје ресторане - продавнице са либанским специјалитетима. 

Научих ја да спремам чувени   ""либански фалафел "" :D  ....од леблебија. Мусака од леблебија у којој се леблебије користе уместо меса...је феноменална...не можете да провалите да су леблебије а не месо . Још само да научим онај њихов специјални чапати хлеб....и дођох ја у Либан...:smeh1: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

И ја сам пре неки дан правила фалафел, супер је, плус кад се прави домаћи фалафел ако је добар тигањ не мора да се ставља много уља... 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Рапсоди рече

Кад помену Либан, не могу да те не питам, о њиховој кухињи. Овде у БГд-у имају своје ресторане - продавнице са либанским специјалитетима. 

Научих ја да спремам чувени   ""либански фалафел "" :D  ....од леблебија. Мусака од леблебија у којој се леблебије користе уместо меса...је феноменална...не можете да провалите да су леблебије а не месо . Још само да научим онај њихов специјални чапати хлеб....и дођох ја у Либан...:smeh1: 

Rec nije samo o spremanju, nego i nacinu, kako se jede.. Pre svega, hleb, ovaj arapski specifican hleb, koji sluzi kao posuda, klesta, sundjer, tanir, orudje za skinanje mesa sa saslika (kebaba) itd. i sve to zavisi od vrste jela. Da u labne ili zaatar treba da se stavi ulje, i to ismesa, ili na primer prvo ulje u hleb, pa posle zaatar, da se prilepi za hleb... Za koje jelo stavlaj se parcince suvog hleba.. Kako da se napravi dobar falafel-sendvic.. Ima dosta toga, jos se ucim ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...