Драгана Милошевић Написано Април 22, 2019 Пријави Подели Написано Април 22, 2019 Рапсоди, Ana B. and Gogić је реаговао/ла на ово 1 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 22, 2019 Пријави Подели Написано Април 22, 2019 пре 12 часа, Nikola Stojanovic рече @Flojd Na skup biciklista, ti teras bendzu Flojde ! Бенџу сам возио,а сликао бикере кроз прозор. ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 Предраг М, Рапсоди, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 Лубеница, Rašo, Чунга Лунга and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 2 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 4 часа, Рапсоди рече Opet je gosn nešto zasro? Рапсоди, Milica Bajic, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 пре 8 минута, Nikola Stojanovic рече Opet je gosn nešto zasro? Е па није... Milica Bajic, Поет and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 Abe , Marina, sister , ti li ovo tancujes na profilnoj fotografiji, gifu , ili kako vec to biva, ili mi se cini samo? @Марина Савковић Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 1 hour ago, Рапсоди рече Е па није... Uh, to je onda mnogo lepo. Eno ga i moj bratic, celi dan mete avliju i cisti. Fatila ga snajce , ne pusta ga ni pivo da popijemo. Milica Bajic, Рапсоди and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 Управо сада, Nikola Stojanovic рече Uh, to je onda mnogo lepo. Eno ga i moj bratic, celi dan mete avliju i cisti. Fatila ga snajce , ne pusta ga ni pivo da popijemo. Полако....има времена, и тебе ће твоја .... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 @Рапсоди I to sto kazes, kako sebe ne znam dovoljno, nece me cudi. Kakav sam budalaest, sve je moguce. Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 28, 2019 Пријави Подели Написано Април 28, 2019 Za @Вукашин Ковачевић ❤ Чунга Лунга, Vladan :::., шпиља and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 Предраг М, шпиља and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 Smaragdni kamičak, Предраг М, Alegzandar and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 Васкрс у руској цркви у Стокхолму. Сви су добили по једну овакву корпицу: Vladan :::., шпиља, Milica Bajic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 Smaragdni kamičak, Предраг М, Јелена М. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука