Rašo Написано Фебруар 27, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2019 АлександраВ, AnaLaz, Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 5 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Фебруар 27, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2019 "Под Твоју милост прибегајем Богородице Дјево..." Рапсоди, Milica Bajic, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 27, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2019 @Milica Bajic @Liga Džentlmena Ne stoji mi lose frizura kratka, barem tako kazu. Ali mi ne ide uz karakter i blagi teleci pogled. Iskreno me i gabri za te spoljasnje kerefeke. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 27, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2019 пре 9 минута, Nikola Stojanovic рече @Milica Bajic @Liga Džentlmena Ne stoji mi lose frizura kratka, barem tako kazu. Ali mi ne ide uz karakter i blagi teleci pogled. Iskreno me i gabri za te spoljasnje kerefeke. Jesss, pa ti pusti bradu da bi se ljidi fokusirali na nju a ne na blagoteleci pogled. ? Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 27, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2019 Предраг М, АлександраВ, Milica Bajic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 3 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 27, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2019 Tavita, Јелена М., Milica Bajic and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 27, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2019 Milica Bajic, nebica933, Dominika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Фебруар 28, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2019 Flojd, Hattori, AnaLaz and 8 осталих је реаговао/ла на ово 3 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 28, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2019 Najvise obozava da kaki kod ujCeta. Vladan :::., Dominika, Flojd and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 5 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Март 1, 2019 Пријави Подели Написано Март 1, 2019 Ако има, увек прво узмем јагоду! Flojd, Milica Bajic, Биљана, два and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Март 2, 2019 Пријави Подели Написано Март 2, 2019 Биљана, два, Milica Bajic and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 2, 2019 Пријави Подели Написано Март 2, 2019 Maribor Просечан србенда, ronin, dadodj and 7 осталих је реаговао/ла на ово 4 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 2, 2019 Пријави Подели Написано Март 2, 2019 Subota Mesopusna u Byblos (Liban) Vladan :::., Milica Bajic, dadodj and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 2, 2019 Пријави Подели Написано Март 2, 2019 A tamo iza piva dzamija... Druga slika predstavlja arak - sirijsko-libanska rakija goranger, Биљана, два, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 2, 2019 Пријави Подели Написано Март 2, 2019 Druga slika predstavlja drevni libanski obicaj sluzenja hrane (stavlja se u lonac jelo pa se ga spusta) Smaragdni kamičak, Milica Bajic, goranger and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука