Milan Nikolic Написано Новембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2018 "Tamo daleko", Sanja Т., Поет and 7 осталих је реаговао/ла на ово 8 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2018 пре 11 минута, Milan Nikolic рече Николићу, јесу ли те то пуштили из бан тамнице? Јеси ли одлежао свој грех, што си допуштијо спелинг мистејк у имену једног форума па ти спел ћекер написао реч "увреде" уместо "утехе", а адамин шмекер, дао бан да запамтиш дан? Јеси ли био тучен, у затвору или је било по европским стандардима. Јави да знамо да ти језик није усечен? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2018 Не знам шта бих ти рекао а да ме не банују. Sanja Т. and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Не знам шта бих ти рекао а да ме не банују. Кажи само аааааа и зини да видим да ти језик нису усекли. Свашта се прича по чаршији. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2018 Све је у реду, али ако треба куцкао бих и као Хокинг. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Новембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2018 Ледени град- Бор Alegzandar, Milica Bajic, Dominika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2018 пре 5 часа, Maja Pavlovic рече Ледени град- Бор Kod vas bas zaledilo. vukkostic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Новембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2018 У сусрет слави Maja Pavlovic, Ana B., Лубеница and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Новембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2018 Alegzandar and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2018 Видиковац Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2018 Натан, АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Новембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2018 Dominika, Поет, Flojd and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2018 1 hour ago, Alegzandar рече Izdominira brate ti na ovoj temi. ? Imas tamo temu slike forumasa, pa mozes da kacis selfije do mile volje. ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Новембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2018 пре 6 минута, Liga Džentlmena рече Izdominira brate ti na ovoj temi. ? Imas tamo temu slike forumasa, pa mozes da kacis selfije do mile volje. ? Hahahahaha, moram se nauciti ponasati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2018 пре 2 часа, Alegzandar рече Hahahahaha, moram se nauciti ponasati A sta ces, moramo mi stariji vas mladje prevaspitavat. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука