Bernard Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 Sanja Т., Рапсоди, Лидија Миленковић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 9 6 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 Gde je ovo? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 Jedna od jutros, oko 7.30. Ovaj prostor mi zovemo Staro jezero. Idealno za opuštanje i trčanje. Juanito, Grizzly Adams, AnaLaz and 13 осталих је реаговао/ла на ово 7 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 пре 8 часа, Broken рече Баш ти је лепа и интересантна профилна фотка Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 1 hour ago, Vladan ::: рече Баш ти је лепа и интересантна профилна фотка Stvarno to misliš ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 Овде ниси мушко ако не возиш ”трак”, тј. камионче. Реднекс... Таша and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 1 hour ago, Broken рече Stvarno to misliš ? Стварно бре, интересантно ми је, да не мислим тако ставио бих ово или не бих писао ништа... Штета што се у овом кружићу не види лепо све... Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 пре 10 минута, Grizzly Adams рече Овде ниси мушко ако не возиш ”трак”, тј. камионче. Реднекс... Има ли неки испод 3000 кубика... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 Može slika da ide i na parfemsku temu ali je stavljam ovde. Juanito, Таша and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 On 5.5.2018. at 16:15, obi-wan рече Zenica upravo napravila vencic od djurdjevaka i ruza... ... A gde je djurdjevak?! Broken је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 Neki moto kros od nedelje ... Broken, Grizzly Adams, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 пре 8 минута, Таша рече A gde je djurdjevak?! Kako `de je? Pa eno ga svud visi okolo ruza... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 obi-wan, Vladan :::., GeniusAtWork and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 #grafitti #wall АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 Ава у Напуљу... Isusovo magare, Рапсоди, Ведран* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука