Danijela Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 PredragVId, Smaragdni kamičak and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 PredragVId and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 Лидија Миленковић and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 Са данашње комеморације пилотима Шестог ловачког пука... Никола Штрбенк, син наредника Карла Штрбенка, хероја одбране Београда у Априлском рату, честитог Словенца који није погазио заклетву дату Краљу и Отаџбини, и мали Матија Штрбенк, Николин праунук, а Карлов чукунук... Ни дан данас се не зна где су посмртни остаци Карла Штрбенка и породица сваке године долази из Словеније да ода пошту код споменика на земунском Кеју... Лидија Миленковић, Danijela, Milan Nikolic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 7, 2018 Пријави Подели Написано Април 7, 2018 Овдје се десила блага вијест. Hattori, Smaragdni kamičak, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Април 7, 2018 Пријави Подели Написано Април 7, 2018 Hattori, Rašo, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 7, 2018 Пријави Подели Написано Април 7, 2018 Почело је са орезивањем лозе пре неколико дана, па смо мало снимали. Виноград на Цераку Виногради: Branislav81, "Tamo daleko", Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 8, 2018 Пријави Подели Написано Април 8, 2018 08.04.2018. Vaskrsnja Liturgija u Staroj crkvi u Kragujevcu AnaLaz, Милан Ракић, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 8, 2018 Пријави Подели Написано Април 8, 2018 Lady Godiva, Лидија Миленковић, Таша and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 8, 2018 Пријави Подели Написано Април 8, 2018 AnaLaz, Rašo, Таша and 8 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2018 Пријави Подели Написано Април 8, 2018 Таша, Лидија Миленковић, AnaLaz and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Било ми жао да их разочарам, ал ни близу... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Лидија Миленковић and Таша је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука