Vladan :::. Написано Март 1, 2018 Пријави Подели Написано Март 1, 2018 пре 3 часа, Isusovo magare рече Moji kad dođu u crkvu postanu kao kipovi pa se ljudi opet "iščuđavaju".. Ма битно је да су своји, такви какви су, наравно без неког претеривања и пренемагања које хоће да их ухвати када има још деце па их повуку, али све је то дечије Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 arizan and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 #esspresso #risotto #izlog Vladan :::., Ведран* and arizan је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 пре 1 сат, Danijela рече #esspresso #risotto #izlog Никад не бих ни помислио да се пиринач и кафа слажу... занимљиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 Meni kafa ide uz sve Vladan :::. and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 пре 9 минута, Danijela рече Meni kafa ide uz sve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 И они су данас у БАС-овој чекаоници чекали Ведран*, Smaragdni kamičak and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 Ма, лепо и кад није зелено ! Ведран*, Grizzly Adams and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 Двориште 28.фебруара Лидија Миленковић, Рапсоди, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 Ведран*, Rašo and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 Завичај. Далеко. Лидија Миленковић, Снежана, Branislav81 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 пре 1 сат, Драгана Милошевић рече Двориште 28.фебруара Хвала Богу данас сигурно више није тако. Мислим мени је хвала Богу а за остале како ко воли Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 @Vedran Checkmate, mate! Бар што се квантитета тиче... Ведран*, Снежана, Таша and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 Hattori, Снежана, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 пре 9 минута, Grizzly Adams рече @Vedran Checkmate, mate! Бар што се квантитета тиче... хоћеш да пребројавамо формације? Таша, Рапсоди, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука