Ведран* Написано Фебруар 25, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2018 пре 1 минут, ninaana рече Da, ali kažu u subotu još više. Управо сам то помислио. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 25, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Управо сам то помислио. И ја сам то очекивао али је код нас данас било ипак више људи него јуче Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 25, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2018 Управо сада, Vladan3 рече И ја сам то очекивао али је код нас данас било ипак више људи него јуче Можда су се ослободили. Smaragdni kamičak and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 25, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече Можда су се ослободили. Немам појма мени те велике гужве тешко падају јер долазим са троје деце... а оне се у Цркви понашају као да су малтене кући па се народ ишчуђава... Paradoksologija, Ведран* and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 25, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2018 Људи воле да иду по манастирима, а нарочито у ово време, прве недеље поста, јер још, на жалост, влада оно "прва и задња недеља". А у Липовац долази много таквих људи. А иначе отац Дионисије је душа од човека. Vladan :::., PredragVId and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 25, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече А иначе отац Дионисије је душа од човека. Њушкам ових дана ако неко током поста иде тамо да се и ја прошверцујем PredragVId and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 26, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2018 пре 6 минута, Ведран* рече иначе отац Дионисије је душа од човека. Blago rečeno... Kažu ustao jutros u tri, služio Liturgiju, ispovedao posle od pola jedanaest do pola dva... PredragVId, arizan, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 26, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2018 пре 1 минут, Vladan3 рече Њушкам ових дана ако неко током поста иде тамо да се и ја прошверцујем немојте само да да га замарате Био сам пре пар година код њега, и примио нас је након вечерње. Али као и увек, телефон му је непрестано звонио. А питања која му људи постављају су, ма само ћу да кажем, клањам се пред његовим стрпљењем. Био је почетак апостолског поста. И на жалост, свакакви људи долазе и свашта му причају. Дотакли смо се и једног Епископа у вези којег су му свашта напричали, а којега ја познајем, па ме он сам питао у вези њега. Кад сам му рекао шта ја мислим, његово детиње смирење је било предивно. Само је рекао "радујем се да је тако, мени су о њему причали сасвим другачије". PredragVId and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 26, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2018 мина м, Smaragdni kamičak, Снежана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 26, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2018 пре 13 минута, Ведран* рече немојте само да да га замарате Нећу нећу, мене занима мишљење о једном питању а после препуштам штафету осталима Чак не морам ја ни да идем него могу моји да се распитају ако неко успе да оде. Висока организација и нема ситничарења Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 Манастирско јутро (на -7 С) након Свете Литургије, манастир Раковица Улаз у манастир Порта Гроб партијарха Павла Духовна али и материјална обнова: цео стари конак прекривен је скелама са обе стране. Таша, Sofija_, Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 10 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 Капела светог Симеона Мироточивог на патријаршији на дан славе "Сеоба Срба" рад Паје Јовановића Рапсоди, Ведран*, arizan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Март 1, 2018 Пријави Подели Написано Март 1, 2018 On 23. 02. 2018. at 14:55, PredragVId рече Мозаик храма Светога Саве тежак 40 тона. ❤❤❤❤❤❤❤ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2018 Пријави Подели Написано Март 1, 2018 On 2/25/2018 at 18:57, Ведран* рече Људи воле да иду по манастирима, а нарочито у ово време, прве недеље поста, јер још, на жалост, влада оно "прва и задња недеља". А у Липовац долази много таквих људи. А иначе отац Дионисије је душа од човека. О. Дионисије је стварно душа од човека. Велика љубав, велики хришћанин. Ведран* and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Март 1, 2018 Пријави Подели Написано Март 1, 2018 On 26. 02. 2018. at 0:54, Vladan3 рече Немам појма мени те велике гужве тешко падају јер долазим са троје деце... а оне се у Цркви понашају као да су малтене кући па се народ ишчуђава... Moji kad dođu u crkvu postanu kao kipovi pa se ljudi opet "iščuđavaju".. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука