Grizzly Adams Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 1 hour ago, PredragVId рече Је л ова тетка нешто љута на Патријарха? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Ријека Јордан, мјесто гдје је св Јован Крститељ крстио Исуса Христа. Снежана, Рапсоди, Таша and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Lady Godiva, Лидија Миленковић, Vladan :::. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Таша, ivanaika, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 20, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 20, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2018 Сломљено плаво кандило се истопило и ухватило белу бочицу... Рапсоди, AnaLaz, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Evo nesto iz oktobra. Lago di Braies. Ведран*, Rašo, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Рапсоди, Ведран*, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Хозевитски манастир Рапсоди, ivanaika, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 17 часа, Vladan3 рече Сломљено плаво кандило се истопило и ухватило белу бочицу... Јеси ли ти ово правио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 2 минута, PredragVId рече Јеси ли ти ово правио? Да ја Има још фотки на овој теми: Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Рапсоди, Vladan :::. and Снежана је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 @Ведран* знаш, понекад те мрзим Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 1 минут, Снежана рече @Ведран* знаш, понекад те мрзим Само понекад? Па то је добро. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 3 минута, Ведран* рече Само понекад? Па то је добро. само кад видим ове фотографије, у ствари више ти завидим него што те мрзим, да будем прецизна Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука