Ana B. Написано Децембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2017 On 12/3/2017 at 16:35, Рапсоди рече prave umetnicke fotografije Пг, Vladan :::., Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2017 Данче* and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2017 Рапсоди and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2017 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2017 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2017 On 12/5/2017 at 8:33, Рапсоди рече У посети Нишу 23.11.2017. Улица Епископска. Од Џинијуса и Клауда ни трага ни гласа... Ja sam 200 metara od Episkopske Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2017 ...evo nađoh ovu temu tu na forumu, nije baš moja fotka, ali sam bila u sobi Sv. Nektarija Eginskog na Egini i videla tu ikonu...pogledajte lik Bogorodice...tačno se na ovoj fotografii prikazuje kako su monahinje opisale da je ikona živa....pogledajte pogled Bogorodice i pogled Gospoda, jasno se vidi Данче*, Биљана 1234, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2017 Пг, Рапсоди and Dominika је реаговао/ла на ово 2 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 8, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2017 Рапсоди, Пг and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 8, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2017 Сутон и креће полако мраз... Биљана 1234, Рапсоди and Пг је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 8, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2017 ...moji bližnji i moja malenkost u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Daljskoj Vodici, Vavedenje 4.12.2017. PredragVId, Рапсоди, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2017 Sneg veje...topla udobna mansarda, miris tamjana, knjiga, i tiha muzika za uzivanje...sta ces vise od jedne subote Vladan :::., Bernard, Биљана 1234 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2017 #winter #danube #danuberiver #boats #nightfall Vladan :::., Биљана 1234 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2017 Сокобањски предели душе, сликани срцем....фоткано крајем новембра 2017. Иоанна, Биљана 1234, Vladan :::. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2017 Bernard, Лапис Лазули, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука