Danijela Написано Новембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2017 #risingsun #rising #build #sky Vladan :::. and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2017 #face #fasade Аристарх је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2017 #door #decorateddoor Vladan :::. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Новембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2017 http:// Данче*, PredragVId, Војвода7 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 #celbration #birthday #giftsforeveryone Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 Dominika and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2017 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2017 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 Рапсоди, Goku, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 Goku, Vladan :::., Branislav81 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 @Рапсоди Како си их постројила. Goku and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 Branislav81, Биљана 1234, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука