Данче* Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Моје дете, мајкин модел. Juanito, "Tamo daleko", GeniusAtWork and 11 осталих је реаговао/ла на ово 12 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Октобар 21, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2017 Lady Godiva, Вилер Текс, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Октобар 21, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2017 http:// http:// http:// Цитат http:// Vladan :::., Војвода7, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 21, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2017 #flowers #autumn? #sun Војвода7, GeniusAtWork and Аурор је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Октобар 21, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2017 пре 1 минут, Danijela рече #flowers #autumn? #sun Кадифе, цвијеће мога дјетињства . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 21, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2017 Neke besmislene modernjarije ispred veoma lepog Okeanografskog instituta u Monaku. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 21, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2017 #tree #autumn? #sun #colors GeniusAtWork, drvce, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 21, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2017 #portrait #daughter #mother #autumn? #leaf #autumncolors? ivanaika and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 21, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2017 Пепе Ле Твор Данче*, GeniusAtWork, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Богомољка у порти Саборног храма. А и где би другде била у недељу након службе drvce, GeniusAtWork, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Тотални клише... Danijela, Sanja Т., drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 On 10/21/2017 at 17:50, Аурор рече Neke besmislene modernjarije ispred veoma lepog Okeanografskog instituta u Monaku. Samo su prevelike, ali su podjednako monstruozne besmislice... http://www.dicat.csic.es/rdcsic/index.php/en/recursos-naturales-2/121-projects/338-the-first-global-genetic-catalogue-of-the-ocean-microbiome Аурор је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 #autumncolors? #autumnafternoon #sundyafternoon #art #reading #coffieecup #coffiee #michelangelo Аристарх је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 #autumncolors? #autumnafternoon #leafs #sundyafternoon #art #reading #michelangelo Рапсоди and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Октобар 24, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2017 Mama i ja u Rumuniji kod Svete Petke 21.10.2017. AnaLaz, Рапсоди, Иван ♪♫ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука