Danijela Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 #art #sidewalk #leaf Grizzly Adams and Dominika је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 маче се покрило пре неко вече, ово му прво захлађење Grizzly Adams, AnaLaz and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 Dominika, Данче*, ivanaika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 8 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 Goku, AnaLaz, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2017 AnaLaz, Dominika, Таша and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2017 "А он рече: изиди и стани на гори пред Господом. И гле, Господ пролажаше, а пред Господом велик и јак вјетар, који брда разваљиваше и стијене разламаше; али Господ не бјеше у вјетру; а иза вјетра дође трус; али Господ не бјеше у трусу; А иза труса дође огањ; али Господ не бјеше у огњу. А иза огња дође глас тих и танак." -Владимир-, Данче*, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 Рапсоди, Phoebe, Tavita and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 пре 3 часа, Grizzly Adams рече National Geographic Grizzly Grizzly Adams, Goku and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 Брат и братов пас (ака сурогат ја) Лапис Лазули, -Владимир-, Чунга Лунга and 7 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 Етно село Сунчана Река Goku, Таша, Милан Ракић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 Eto i nas. Link Лапис Лазули, Аристарх, ana čarnojević and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 Јуче смо, Марија и ја, имали велику част да присуствујемо Светој Литургији два партијарха. Још већа част, било је то, што сам дешавању могао да приђем довољно близу, да бих могао и да сликам. За оне које интересују тај догађај, ево тих, "значајних", фотографија, са линком на churchpic.com . ana čarnojević and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2017 #sceleton #running #feet #art "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2017 Кукуљице у Кући лептира, у Бечу. Вилер Текс, Лапис Лазули, Таша and 10 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 Јутрос у четвртом храму у Јагодини, тек отвореној Покровској цркви. Храм је на узвишењу и види се добар део града из порте. Lady Godiva, ana čarnojević, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука