pahulja Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 Nacionalni park Fruška goraПослато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију Goku, Млађони, "Tamo daleko" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 Vladan :::., Млађони, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 AnaLaz and pahulja је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 AnaLaz, Милан Ракић, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2017 Траунзе, Гмунден "Tamo daleko", ana čarnojević, -Владимир- and 9 осталих је реаговао/ла на ово 5 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2017 AnaLaz, Рапсоди and Goku је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2017 Икона Мајке Божије Необорива Стена Tavita, ana čarnojević, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Септембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2017 šetnjica po Fruškoj gori [emoji558] [emoji559] [emoji6] Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију AnaLaz, Tavita, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Септембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2017 On 9/11/2017 at 19:30, Danijela рече Која је ово црква и где је? Волела бих се ту венчати. Goku, "Tamo daleko", PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2017 http://spc.rs/sr/slava_hrama_sabora_srpskih_svetitelja_na_karaburmi Prva crkva koja je sagradjena u Beogradu posle II sv. rata. Млађони, "Tamo daleko" and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 пре 18 часа, Danijela рече http://spc.rs/sr/slava_hrama_sabora_srpskih_svetitelja_na_karaburmi Prva crkva koja je sagradjena u Beogradu posle II sv. rata. Били смо више пута тамо. Лепа црквица, топла атмосфера... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 Ma mi to samo kad nam dodju gosti AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 А па ми се нисмо најављивали, били смо инсајдери из друге епархије А је ли Калинић још увек тамо? Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2017 Jeste. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука