Натан Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 4 часа, goranger рече Баш лепо сметлиште. Где се налази? =-) Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Данче*, Sanja Т., AnaLaz and 11 осталих је реаговао/ла на ово 10 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Uporedite dve gornje slike ^ АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 3 часа, todor рече Баш лепо сметлиште. Где се налази? =-) http://www.blic.rs/vesti/beograd/nekad-decji-raj-sada-grad-duhova-vidite-kako-danas-izgleda-bivse-beogradsko-decje/gcs0e5q Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 пре 6 часа, Аурор рече Uporedite dve gornje slike ^ Разлика је огромна. Само се надам да ниси хтео да извучеш закључак да је цела Америка пасторални пејзаж, а цела Србија (или где је већ сликано) депонија. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 пре 4 часа, GeniusAtWork рече Разлика је огромна. Само се надам да ниси хтео да извучеш закључак да је цела Америка пасторални пејзаж, а цела Србија (или где је већ сликано) депонија. Ermmm.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адриана92 Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Базилика Св. Николе, Бари Вилер Текс, АлександраВ and goranger је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 пре 18 часа, Адриана92 рече Поглед на Везув Потпуно блесав град! Адриана92 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Данче*, Grizzly Adams and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 #graffiti #bird GeniusAtWork, АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 #lindex #fashion #shoping АлександраВ, GeniusAtWork, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Hram sv. Save Mrkonjić Grad AnaLaz, nikolay, АлександраВ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 11 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Август 4, 2017 Пријави Подели Написано Август 4, 2017 пре 14 часа, goranger рече Hram sv. Save Mrkonjić Grad Исто ivanaika, GeniusAtWork, AnaLaz and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 4, 2017 Пријави Подели Написано Август 4, 2017 Sirmium АлександраВ, novkovic.vladimi, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
novkovic.vladimi Написано Август 4, 2017 Пријави Подели Написано Август 4, 2017 I naravno beogradski asfalt. :-) Goku, АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука