GeniusAtWork Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 Dominika, Grizzly Adams, Натан and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 25, 2017 Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 Престолонаследник и патријарх на Спасовданској Литији Kaludjerovic Sreten, jedan čovjek, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 25, 2017 Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 Doneo sef Dominika, Grizzly Adams, -Владимир- and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Хвала Богу на оваквим изумима PredragVId, Данче*, Lady Godiva and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 2 минута, Снежана рече Хвала Богу на оваквим изумима Шта је у питању? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 пре 3 минута, PredragVId рече Шта је у питању? Неко би то назвао амбалажом, за мене је супер пуцкетави природни смиривач живаца PredragVId, Лидија Миленковић, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Управо сада, Снежана рече Неко би то назвао амбалажом, за мене је супер пуцкетави природни смиривач живаца И за мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 On 24.5.2017. at 20:01, GeniusAtWork рече Neverovatno... prelepo... stvarno si genije Genije "Tamo daleko", Grizzly Adams, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 А тек што мирише... Рапсоди, АлександраВ, "Tamo daleko" and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Лика PredragVId, ivanaika, Снежана and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Палестина Снежана, "Tamo daleko", Dominika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Кроз Кнез Михајлову Рапсоди, Dominika, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Мај 30, 2017 Пријави Подели Написано Мај 30, 2017 More Jadransko Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 30, 2017 Пријави Подели Написано Мај 30, 2017 On 24.5.2017. at 20:01, GeniusAtWork рече Magic. Congratulations! PredragVId, GeniusAtWork and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 30, 2017 Пријави Подели Написано Мај 30, 2017 Литија са моштима светог Зосиме Туманског Kaludjerovic Sreten, Rašo, jedan čovjek and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука