Juanito Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Рајна Натан, Аурор, Данче* and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Од пре 10-ак дана. "Tamo daleko", Grizzly Adams, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 пре 15 часа, Juanito рече Подсети ме на Спилбергов Ентерпрајз. АлександраВ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Уђем у кафић па доватим неку новину док чекам, кад оно на насловној - Саша Шестић! Светски шампион. А одма сам препознао да је наш... Снежана, АлександраВ, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Grizzly Adams, Tumaralo., АлександраВ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Volim da uhvatim momenat, da se sve kockice uklope ... ne volim i ne koristim programe i filtere za obradu fotografija. GeniusAtWork, Lady Godiva, Goku and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 florenntina, GeniusAtWork, Goku and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Ноћ у Храму Св.Саве на Врачару. Ресторан Марко Поло у Сокобањи. Озрен -Владимир-, vildes, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Манастир Раковица . Tavita, Sanja Т., Ana B. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Таша, GeniusAtWork, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Синајски пастел, храм Светог Саве, Врачар Tavita, Lady Godiva, vildes and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Guten tag ( ovaj je Austrijanac ) Рапсоди, Ana B., -Владимир- and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 амстердамац (кивот светог Симеона) Grizzly Adams, Рапсоди, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 #luster #svetlo #chandelier #light GeniusAtWork, АлександраВ, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Boston Public Garden, пар сличица - још вруће: Споменик великом књазу Кара-Ђорћу Вашингтону што је отерао Турке... Juanito, GeniusAtWork, ivanaika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука