JESSY Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 пре 2 часа, Данче* рече Пролеће у Београду! sjajno Dance... Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Рапсоди and Жичанин је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 1 hour ago, JESSY рече sjajno Dance... Хвала Џес! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 Биљана 1234, Снежана, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bubamarac Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 Николајевска црква у Новом Саду Биљана 1234, Данче*, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 24, 2017 Пријави Подели Написано Март 24, 2017 Lady Godiva, Рапсоди, Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 Dominika, Рапсоди, Биљана 1234 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 Биљана 1234, Данче*, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 мој најдражи... Београд. Снежана, Данче*, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 Норвезија Натан, Рапсоди, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 #springtime #flowers #Belgrade #hdrphoto Goku, ivanaika, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 Бели (цветић) се буди! Goku, Снежана, Лидија Миленковић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 30, 2017 Пријави Подели Написано Март 30, 2017 Bili smo samo deca #bombingserbia1999 #bombingserbia geronymo, Lady Godiva, Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 30, 2017 Пријави Подели Написано Март 30, 2017 Данче*, Рапсоди, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука