Данче* Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 Храм Света Петка (Петроварадин) Рапсоди, Лидија Миленковић, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Фебруар 17, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2017 "Три свјетлости" Шпитал на Драви, замак Порћија, фебруар 2013.године Рапсоди, Лидија Миленковић, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Фебруар 18, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2017 Излазак сунца на Билећком језеру Рапсоди, Биљана 1234, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Фебруар 18, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2017 Juanito, GeniusAtWork, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 18, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2017 #macak #cat #minimalism #belo #white obi-wan, Иоанна, PredragVId and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 18, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2017 Рапсоди, Juanito, drvce and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 18, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2017 Лидија Миленковић, Rašo, АлександраВ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 18, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2017 Рапсоди, GeniusAtWork, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 20, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2017 PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 20, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2017 #putin #aman #graffiti PredragVId, АлександраВ, Иоанна and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 PredragVId, Paradoksologija, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Juanito, Иоанна, drvce and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 АлександраВ, -Владимир-, drvce and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 #blackcat #crnamacka #window #prozor #graffiti GeniusAtWork, Рапсоди, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 3, 2017 Пријави Подели Написано Март 3, 2017 АлександраВ, Данче*, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука