Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Onjegin drvce, -Владимир-, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Onjegin drvce, Juanito, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 #leonardchoen #graffiti JESSY, АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Dominika, -Владимир-, Иоанна and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Кључ који отвара врата хиландарске цркве "Tamo daleko", -Владимир-, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Рапсоди, АлександраВ, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 11, 2017 Пријави Подели Написано Март 11, 2017 Из цркве "Оче наш" у Јерусалиму Grizzly Adams, PredragVId, obi-wan and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 11, 2017 Пријави Подели Написано Март 11, 2017 drvce, Sanja Т., Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Crkva sv. Marko#nebo #sky #crkva #church #pravoslavlje #orthodoxy Rašo, АлександраВ, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #nedavimobeograd #patkica #ducky #oi АлександраВ, Рапсоди and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #ukljuci #plug #street Grizzly Adams, Dominika, Tavita and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #prolece #spring #kafa #coffiee "Tamo daleko", АлександраВ, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 "Tamo daleko", -Владимир-, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Март 16, 2017 Пријави Подели Написано Март 16, 2017 Гњурци, камен, језеро. -Владимир-, Grizzly Adams, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 Let's ride baby Paradoksologija, Рапсоди, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука