JESSY Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 пре 2 часа, Данче* рече Пролеће у Београду! sjajno Dance... Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Жичанин and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 1 hour ago, JESSY рече sjajno Dance... Хвала Џес! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 Рапсоди, Lady Godiva, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bubamarac Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 Николајевска црква у Новом Саду Данче*, Биљана 1234, Lady Godiva and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 24, 2017 Пријави Подели Написано Март 24, 2017 Биљана 1234, Lady Godiva, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 Снежана, Lady Godiva, ivanaika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 Lady Godiva, Данче*, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 мој најдражи... Београд. Данче*, Рапсоди, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 Норвезија Снежана, Данче*, Биљана 1234 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 #springtime #flowers #Belgrade #hdrphoto Никола Поповић, Rašo, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 29, 2017 Пријави Подели Написано Март 29, 2017 Бели (цветић) се буди! Данче*, Dominika, Sanja Т. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 30, 2017 Пријави Подели Написано Март 30, 2017 Bili smo samo deca #bombingserbia1999 #bombingserbia Lady Godiva, Биљана 1234, geronymo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 30, 2017 Пријави Подели Написано Март 30, 2017 Данче*, Рапсоди, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука