Јелена011 Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 Danas smo se igrali konacno Данче*, Dominika, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 A posle svake igre jurenja zlikovaca treba pokupiti djubre Рапсоди, Данче*, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 Чувени Колумбија универзитет: Ту је радио наш геније Михајло Пупин: Милан Ракић, Јелена011, Страле and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 Рапсоди, Страле, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 18, 2017 Пријави Подели Написано Март 18, 2017 Околина Хиландара, најљепшег мјеста на свијету. Рапсоди, aliluja, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 GeniusAtWork, Tavita, Lady Godiva and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 Сфинга Dominika, Vesna Milovic, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 Није од данас, од пре пар мецеси, ал` поменусмо нешто са братом @Милан Ракић - ово је у Lake Placid, NY. Ту је била она зимска олимпијада 1980-те које се можда ови старији сећају, као и пре тога 1932. које не верујем да има на форуму ко се сећа... Juanito, Рапсоди, Милан Ракић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 пре 6 минута, Grizzly Adams рече ЊОЊ Аурор, Grizzly Adams, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2017 Пријави Подели Написано Март 20, 2017 А ова лепотица је посна! Веган... Dominika, Рапсоди and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Pogled na Ovcar Lady Godiva, Rašo, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Grizzly Adams and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Grizzly Adams, Rašo and Dominika је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука