PredragVId Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Јуче смо имали прилике да мало попричамо са Војиславом Билбијом, духовником и исповедником многих Хашких оптуженика. Данас би требао да гостује на патријаршијском радију Слово љубље а емисија са њим биће објављена на истом медију. Наш сусрет се догодио у манастиру Иконе Пресвете Богородице Тројеручице на Авали. Sanja Т., ivanaika, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 Nase i vase cudo...bata se potpuno uziveo u ulogu a mi ne stizemo ni da se slikamo, uzivamo kod kuce. Jos uvek mama nije kako treba, zato i ne pisem, ali polako bice. Dragi svi, to je Crkva, molitvama svih vas, svih ljudi sirom sveta bukvalno ovo malo je tu, od apgara jedan za tri nedelje kod kuce sa svima nama. Vreme ce pokazati ostalo, al ni za nju ni za mene sansi nije bilo da prezivimo, a eto nas Pozdravljamo vas sve i masemo, a vi nastavite da se molite za nas i Nataliju. Druzimo se Данче*, Рапсоди, Лидија Миленковић and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 On 11/27/2016 at 20:47, PredragVId рече Baš lepa ikona. PredragVId and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 пре 6 минута, Kratos рече Baš lepa ikona. У манастиру Тројеручица на Авали. Рапсоди and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 пре 46 минута, Јелена011 рече Nase i vase cudo...bata se potpuno uziveo u ulogu a mi ne stizemo ni da se slikamo, uzivamo kod kuce. Jos uvek mama nije kako treba, zato i ne pisem, ali polako bice. Dragi svi, to je Crkva, molitvama svih vas, svih ljudi sirom sveta bukvalno ovo malo je tu, od apgara jedan za tri nedelje kod kuce sa svima nama. Vreme ce pokazati ostalo, al ni za nju ni za mene sansi nije bilo da prezivimo, a eto nas Pozdravljamo vas sve i masemo, a vi nastavite da se molite za nas i Nataliju. Druzimo se Divni su Jelo.Neka vas Gospod cuva ! Рапсоди, florenntina, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 Uslikana u Subotu na Zemunskom keju. aliluja, Рапсоди, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 пре 9 минута, Данче* рече Uslikana u Subotu na Zemunskom keju. Прелепа је! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 пре 1 сат, Јелена011 рече Nase i vase cudo...bata se potpuno uziveo u ulogu a mi ne stizemo ni da se slikamo, uzivamo kod kuce. Jos uvek mama nije kako treba, zato i ne pisem, ali polako bice. Dragi svi, to je Crkva, molitvama svih vas, svih ljudi sirom sveta bukvalno ovo malo je tu, od apgara jedan za tri nedelje kod kuce sa svima nama. Vreme ce pokazati ostalo, al ni za nju ni za mene sansi nije bilo da prezivimo, a eto nas Pozdravljamo vas sve i masemo, a vi nastavite da se molite za nas i Nataliju. Druzimo se Дивно Јелена, нека су ти деца жива и здрава и нека све вас Бог сачува иподарује леп и спокојан живот. Sanja Т., PredragVId, dusica cirovic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 Света Марија Гатчинска, исцелитељка од депресије Данас, када преко 90% становништва болује од неког облика депресије, нарочито у великим градовима, у којем су скоро сви мање више отуђени од природе па и од Бога, када сви јуре неки просек, када је лудила све више а љубави све мање, када свако сваког ђоном поздравља, а ђоном на образу се поноси и ликује над братом својим,... (и просто ме је срамота да надаље описујем) ова светитељка је све више и више прекопотребна да својим речима утеши и помилује изгубљене и напаћене људске душе. Недавно смо добили њену књижицу са житијем и поукама коју је приредила мати Злата (Пантелић) а издао манастир Тројеручица на Авали, у коме се ће се од скора налазити и мошти ове велике светитељке. Слава Богу. Заиста, зна ли ико већу и страшнију болест овог човечанства од депресије - праве, губе људске душе? Ненад Р., Dominika, Плаво Небо and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 пре 1 сат, Данче* рече Uslikana u Subotu na Zemunskom keju. Мислим да је ово шарка и отровница је: http://www.shdmr.org/8-srpski/43-zmije-otrovnice-i-prva-pomoc-u-slucaju-ujeda PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 A mozda je ribarica? One znaju da zalice. PredragVId, -Владимир- and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 И ја бих рекао, с обзиром да је поред воде. Имали смо раније једног великог смука иза олтара цркве на Лептерији крај Сокобање. Био је велик, дебљине руке, али је био тако кротак да мирнију змију још увек нисам срео (а фала Богу срео сам их доста). Нажалост, брзо је угинуо, већ после годину дана. Међутим, карактеристично је за ту цркву Рођења Пресвете Богородице, да смо најчешће виђали змије када пустимо на озвучењу канон Светом краљу Стефану Дечанском - ето, тада, смо их скоро увек сретали. Па чак су и тод кров улазили. Мада, смук се сматра за чуваркућу, и у народу се сматра за благословен дом који смук чува. А и једу волухарице око дома. Наш се звао Мића и дуго га нисам видео. Па ме ова змија баш подсети на њега. Баш права штета што на форуму немамо тему о змијама, давном симболу мудрости. Рапсоди and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 И ја имам доста смоукова у пчелињаку и то баш велики. Не убијам их, али не сматрам то неким благословом и више волим да их не видим. Ми сви знамо како је Ева пала, па ми није јасно какве везе има змија са било каквим благословом. PredragVId, Плаво Небо and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 пре 7 часа, Јелена011 рече Nase i vase cudo...bata se potpuno uziveo u ulogu a mi ne stizemo ni da se slikamo, uzivamo kod kuce. Jos uvek mama nije kako treba, zato i ne pisem, ali polako bice. Dragi svi, to je Crkva, molitvama svih vas, svih ljudi sirom sveta bukvalno ovo malo je tu, od apgara jedan za tri nedelje kod kuce sa svima nama. Vreme ce pokazati ostalo, al ni za nju ni za mene sansi nije bilo da prezivimo, a eto nas Pozdravljamo vas sve i masemo, a vi nastavite da se molite za nas i Nataliju. Druzimo se PredragVId, florenntina, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 Nenade, "Strah čuva lojze" - kaže naš narod a velika zmija i te kako može da uplaši lopova ili da odvrati drskog nasilnika sa imanja. Ненад Р., Плаво Небо and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука