Биљана 1234 Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Дијана., АлександраВ, aliluja and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 АлександраВ, Justin Waters, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Julsko nebo, Mars i Saturn. Kaludjerovic Sreten, Juanito, Биљана 1234 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 #zalazaksunca #sunset АлександраВ, aliluja, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Reka Tara ivanaika, Kaludjerovic Sreten, Лапис Лазули and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Летња хируршка пракса. Биљана 1234, aliluja, Goku and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 3 hours ago, Господин Дареалис рече Летња хируршка пракса. Ufff... da АлександраВ, Sanja Т., Лапис Лазули and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 1 minute ago, aliluja рече Ufff... da Koja si ti od ovih maskiranih? Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 26 minutes ago, Goku рече Koja si ti od ovih maskiranih? Leva Goku, Sanja Т., АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 57 minutes ago, aliluja рече Ufff... da Gde je ovo? Биљана 1234 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Много питате. Лепо вам стоје униформе, иначе. Goku, Лапис Лазули, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Ако неко и даље сумња да је ГМО зло... Kaludjerovic Sreten, aliluja, Goku and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 @aliluja Slatka si. Kaludjerovic Sreten, АлександраВ and Goku је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Gde je ovo? I take that back. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука