Danijela Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Hrtkovci Ненад Р., АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Hrtkovci Биљана 1234, PredragVId, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 ivanaika, Дијана., АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Светислав Павловић, Лидија Миленковић, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 АлександраВ, ivanaika, Ненад Р. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 10 minutes ago, Suncokret54 рече ... чему служи ова посуда... Код мене у Мачви, некада су овакве биле појилице за кокошке. Биљана 1234, Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 8 minutes ago, Suncokret54 рече ... чему служи ова посуда... птицама да воду пију, и сунцу да одбљеске ствара и киши да кад не киши успомена остане као нека појилица, за пилиће, гушчиће, пачиће и све тако неке паперјасте...а у мојој башти само за птице у летњим данима aliluja, PredragVId, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 21 minutes ago, Suncokret54 рече ... а ко нема кокоши, може да тури цвеће и оправи икебану, или харакири... једнако бркам ове јапанизме... јапанизми оће и од песка воду што таласа да начине..свашта од тих јапанизама. Светислав Павловић, PredragVId, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Danas, Gornja Sabanta crkva Sv. mucenice Marine Suncokret54, Светислав Павловић, Страле and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Pogled iz porte crkve Sv. mucenice Marine, Gornja Sabanta Биљана 1234, Suncokret54, Дијана. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 3 minutes ago, Suncokret54 рече . лепа црквица, где је то... име звучи "пречански", а предео је брдовит... Sumadija, nedaleko od Kragujevca. Kaludjerovic Sreten, PredragVId, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Pre par dana, pred kisu Pocinje da pada Sanja Т., АлександраВ, Suncokret54 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 31, 2016 Пријави Подели Написано Јул 31, 2016 Jutros. Na Liparu. Pogled sa terase konaka aliluja, -Владимир-, Suncokret54 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 31, 2016 Пријави Подели Написано Јул 31, 2016 14 minutes ago, Suncokret54 рече Ne, nisu. Volim da idem na Lipar, mnogo. A juce sam prvi put bila u onoj crkvi, iako smo mnogo puta prolazili kraj nje. Nazalost, retko imam priliku da idem na Liturgiju van grada, jer vikendom, obicno, radim po ceo dan. E, sad mi se ukazala prilika, i iskoristila sam je sa zadovoljstvom . http://www.lipar.rs/o_manastiru PredragVId, Suncokret54, Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 31, 2016 Пријави Подели Написано Јул 31, 2016 Uzivanje u drugarovom dvoristu -Владимир-, Juanito, Suncokret54 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука