Лапис Лазули Написано Јул 18, 2016 Пријави Подели Написано Јул 18, 2016 3 hours ago, cloudking рече Bas vrh! Ronald, Sanja Т., Тања1 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 18, 2016 Пријави Подели Написано Јул 18, 2016 45 minutes ago, Juan рече Пре два дана, на бесплатном концерту једног злог капиталисте и једног злог америчког хирурга. И незаобилазна кокакола у позадини. A mi da cujemo? Биљана 1234, Лидија Миленковић, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Klaude care, svaka ti cast!! Predivno! Oh Juan, mora da je bilo divno, ti kapitalisti bre,znaju da uzivaju pa to ti je Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Биљана 1234, БанеЛ, Sanja Т. and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 11 hours ago, Човек Жоја рече У "башчи" иза дворишта. Ал уживају прасци. Све имају, ко у цара. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 @cloudking, ove mogu da osjetim...da dodirnem. Savršen osjećaj. Jesi umjetnik...zaista Sanja Т., Ronald, Лапис Лазули and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Kralju gde si se krio do sada? Savrseno! Лапис Лазули and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 hocemo jos! АлександраВ, Anika, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 On 19.7.2016. at 11:37, cloudking рече ...и ето ту негде помало сваког од нас Светислав Павловић, Sanja Т., Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 #emptygraves Justin Waters, Kaludjerovic Sreten, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 #emptygraves aliluja, Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Sto bi rekli, groblje je najbolje mesto za razmisljanje o zivotu Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Vazda bilo. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 1 hour ago, *Jелена* рече Sto bi rekli, groblje je najbolje mesto za razmisljanje o zivotu Нарочито ако су гробови празни. Лапис Лазули, Тања1 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Ovi, za sada, jesu. Videcu sledece nedelje koliko ce biti popunjeno. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука