Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

пре 29 минута, Вукашин рече

Леле, то за пример.

Videcemo sta tacno nameravaju, al` ovo je sve vrlo ozbiljno, nema zafrkancije odavno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Clip_5.jpg.b705ae6ba72225f6acc3b0feff8d4d5d.jpg

...

Clip_6.jpg.73b359a4e168398726b8eb06f37995a4.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Clip_5.jpg.6bee51de938d3394b970ca6db0d0630d.jpg

...

T.ME

🇨🇳🇷🇺The Chinese support Russia. Residents of Blagoveshchensk post video footage of the sky over the city of Heihe on the other side of the Amur River on social networks...

Подели на овим сајтовима

Clip_5.jpg.29ed21b8f16bdd49f09ef981a0cccbaf.jpg

Подели на овим сајтовима

Clip_5.jpg.ccf939969329629740dee361c010db6f.jpg

...

T.ME

These are Ukrainian prisoners of war extracted from the catacombs of "Azovstal". They are kept in one of the colonies on the territory of the DPR. As the correspondent of the...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вукашин рече

Леле, то за пример.

Овај један је био у БГ на бир фесту код другара из неке НВО. Мислим да су они не давимо бгд...

...

Clip_5.jpg.2731042b857c500e26c384ed33e7e6f7.jpg

...

T.ME

Foreigners who fought on the side of Kiev can be executed. This statement was made by the representative of the Prosecutor General's Office of the DPR Viktor Gavrilov. The...

Подели на овим сајтовима

Clip_5.jpg.5af6ac0a6faf5a2e6fefc8c88fb38492.jpg

...

T.ME

🇺🇦🇺🇸Washington is not going to fight over Ukraine, including at sea, the Pentagon said. It was about the possibility of military intervention to unblock Odessa. By the way, its port was so...

Подели на овим сајтовима

Clip_5.thumb.jpg.e82b05cff1225c8e2a36bca2b36947d0.jpg

...

T.ME

🇺🇸🇪🇺The food and energy crisis is a boomerang from anti—Russian sanctions. This conclusion was made by Forbes expert and columnist Tilak Doshi. Russia is not Cuba, North Korea...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, obi-wan рече

Da. Kol`ko kapiram, zapaljiva municija rasipa beli fosfor, koji se lepi gde padne i gori izuzetno visokom toplotom neko vreme.

Аха нисам знао да је посреди фосфорна муниција, мислим да је забрањена, барем тако сам чуо на тв.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Просечан србенда рече

Аха нисам знао да је посреди фосфорна муниција, мислим да је забрањена, барем тако сам чуо на тв.

Ta prica sa "zabranjenom municijom" je posebna glupost. Nije zabranjena nuklearna bomba ali jeste fosforna municija ili kasetne bombe ... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Просечан србенда рече

Mislim da je fosforna, negde sam to cini mi se procitao pre, ali ne znam `de tacno.

Pre ove intervencije, TOS-1A je vec vrlo aktivno koriscen u Siriji, a "zabranio" bi ga onaj sto se vlada po principu "kadije te tuzi, kadija ti sudi". A taj isti koristi i mnogo gora oruzja stalno, pa nikom nista.

Inace, osim zapaljive ima i termobaricne rakete, negde na proslih par strana je snimak.

Подели на овим сајтовима

https://iskra.co/svet/lavrov-drskost-anglosaksonskog-saveza-ne-poznaje-granice/

Лавров: Дрскост англосаксонског савеза не познаје границе

136819_vest_60.jpg

Дрскост англосаксонског савеза не познаје границе – Запад свакодневно прети арапским државама и земљама других региона да ће бити кажњене ако се не придруже санкцијама Русији, изјавио је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров.

„Дрскост англосаксонског савеза не познаје границе. У то се свакодневно уверавамо. Уместо да поштује своје обавезе из Повеље УН и поштује (како тамо пише) суверену равноправност држава, одбијајући да се меша у њихове унутрашњих послова, Запад свакодневно преко својих амбасадора, емисара у сваку, без изузетка, престоницу не само арапског света, већ и других региона шаље ултиматуме, грубе уцене на основу неких субјективних ситуација.“

„Запад директно прети својим саговорницима да ће се кајати и бити кажњени ако се не придруже санкцијама Русији. То је очигледно непоштовање суверених држава“, рекао је он у интервјуу за РТ.

Према речима министра, реакција арапских земаља и практично свих других држава Азије, Африке и Латинске Америке показује „да ове земље не желе да жртвују своје национално достојанство, трчећи као слуге и обављајући задатке „старих другова”.

„Ова ситуација још једном показује колонијално размишљање. Навике наших западних колега нису нигде нестале. САД и Европа у свом историјском стилу и даље размишљају колонијалним категоријама када су могли да диктирају свима другима. То је лоше, тужно и противи се историјском процесу који се објективно састоји у томе да се сада формира мултиполарни свет“, нагласио је Лавров.

Он је додао да су покушаји да се НАТО претвори у глобални савез са претензијама на војну доминацију у целом свету опасан пут, те да су такви експерименти осуђени на неуспех.

„Они ће претворити ову ‘одбрамбену алијансу’ у глобални савез са полагањем права на војну доминацију широм света. То је опасан пут. Сигурно је осуђен на неуспех“, рекао је Лавров.

Подели на овим сајтовима

Stotine zarobljenih kod Krasnog Limana.

...

Clip_5.jpg.a42ed1b98074d12f25faca7d1faa4949.jpg

...

T.ME

‼️🇷🇺 Масштабный разгром ВСУ в Лимане: допросы сотен пленных идут без остановки несколько дней На видео забавная компиляция допросов 79 десантно-штурмовой...

Подели на овим сајтовима

On 27.5.2022. at 19:28, ekdikos_apomahis рече

Господе, буди милостив нама грешнима. Оно чега су се прибојавали многи православни публицисти из Русије и са Украјине, УПЦ је прогласила полу-аутокефалију. Боље речено СБУ је присилио архијереје. "Сабрање архијереја, свештеника и мирјана" је прерасло у Архијерејски, а потом и Помјесни Сабор. Тамо је у правом језуитском стилу, проглашена недоауткефалија.

T.ME

️Явная автокефалия: первые оценки итогов собора УПЦ Случилось то, что и должно было...

Izvini brate, ali svaki dan umire tj gine toliko ljudi sa obe strane.. Koga briga za nadležnost crkve. Uvreda je za zdrav razum da se neko uopšte time bavi, pogotovu crkvene vlasti koji bi trebalo da se mole za mir i pomirenje

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Pa eto, bar mi sada shvatamo glupost makedonskog raskola i radujemo se sabornosti. Ljubav je iznad svega... A koliko čujem rusi odvlače nuklearku u Ukrajnu. A ovo je meni u poređenju sa ozbiljnošću situacije kao cepidlačenje. Izvini, nisam htela da te uvredim. Samo komentarišem 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...