Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Причаш о Трећем Светском рату која је типична глупост. Толико се ратова водило у последњих 70 година и скоро сваки је био "трећи светски рат." Неће ту бити никаквог рата, договориће се Руси са Америма, Украјина ће се поделити и ћао. Све друго би било право изненађење. 

Нисам причала о Трећем светском рату, него сам написала ако би НАТО увео војску у Украјини да би био неизбежан. Да ли видиш разлику између причати о Трећем светском и увођењу натовске војске у Украјини? Одакле ти информација да ће се Руси са Америма договорити и поделити Украјину? Ти си неки пророк, знаш будућа дешавања? Или из прве руке информације?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Морам  да вас приупитам, да ли сте приметили ово... незнам како бих га назвао, ''извештавање'' РТС-а .. из Украјине..

Мислим сигуран сам да јесте ..али ово заслужује јавну критику највишег нивоа.. 

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Командант украјинске морнарице Денис Березовски заклео се на верност народу Крима

Bhu_Z6-IcAA1KiL.jpg

Командующий ВМС Украины Денис Березовский присягнул на верность народу Крыма (ФОТО @KSHN)

Подели на овим сајтовима

А дуг Украјине од 130 милијарди долара? Одакле паре? 

Их, одакле...па зна се одакле долази новац за потребе борбе против "мрске Русије", братац, јел да?   ;)

Свако го*** ће веома лако добити новац само ако је спремно да скочи против онога што ЕУ и САД сматрају штетним...свет је препун го**** који би рођену мајку продали за минимални положај и не много велики банковни рачун, а камоли када су у питању количински већи финансијски изазови!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Нисам причала о Трећем светском рату, него сам написала ако би НАТО увео војску у Украјини да би био неизбежан. Да ли видиш разлику између причати о Трећем светском и увођењу натовске војске у Украјини? Одакле ти информација да ће се Руси са Америма договорити и поделити Украјину? Ти си неки пророк, знаш будућа дешавања? Или из прве руке информације?

Извини Роска нисам те пропознао! Прочитај шта си написала, какав НАТО, какав трећи Светски рат, о чему бре причаш? Нема ни Р од рата. Договориће се него шта, ипак је ово 21. век, дипломатија је много флексебилнија и много јефтинија од било каквог рата.

Подели на овим сајтовима

17:20 - NA KRIMU REFEREDNDUM ZA NEZVISNOST

Predsednik Vrhovnog saveta Krima - krimskog parlamenta, Vladimir Konstantinov obratio se stanovnicima tog crnomorskog poluostrva sa zahtevom da na predstojećem referendumu podrže tranziciju u nezavisnu državu.

"Da bismo stekli potpunu vlast na teritoriji Autonomne Republike Krima, obraćamo se vama, stanovnicima Krima i tražimo od vas da nam date neophodni autoritet. Zato predlažemo održavanje referenduma na kome možete izraziti svoje mišljenje o našem zahtevu", rekao je on u apelu koji je emitovao tv kanal "Rusija 24".

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Извини Роска нисам те пропознао! Прочитај шта си написала, какав НАТО, какав трећи Светски рат, о чему бре причаш? Нема ни Р од рата. Договориће се него шта, ипак је ово 21. век, дипломатија је много флексебилнија и много јефтинија од било каквог рата.

E,  плавим обојено јесте смешно сад :)):)) :))

п.с врати се уназад прочитај шта сам написала, немам времена за губљење

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

E,  плавим обојено јесте смешно сад :)):)) :))

п.с врати се уназад прочитај шта сам написала, немам времена за губљење

Баш си вицкаста :Д Немам ни ја времена за губљење, барем имамо нешто заједничко ;)

Подели на овим сајтовима

17.25 - Демонстранти у Луганску, најисточнијем граду Украјине, заузели зграду локалне администрације и позвали Путина да пошаље трупе у град, јавља лист Украјинска правда, преноси Русија данас.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

17:40   Француска, Канада и Велика Британија не желе да дођу на самит Г8 у Сочију - Неколико земаља групе "Г8" ће суспендовати учешће на самиту Г8 у Сочију. То су Француска, Британија и Канада. И Лондон и Париз и Отава су објаснили да њихова одлука мора да сачека развој ситуације у Украјини. Канада је опозвала свог амбасадора у Русији на консултације.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...